Ponturi pariuri Brazilia vs Bolivia – Preliminarii Mondial

ponturi fotbal

Ponturi pariuri Brazilia vs Bolivia este o confruntare extrem de dezechilibrata, ce conteaza pentru prima etapa a campaniei de calificare a nationalelor sud-americane la mondialul din 2022. Duelul se va juca vineri noaptea, de la ora 03:30, pe “Arena Pernambuco”.

Brazilia

Este una dintre cele mai mari nationale ale planetei, atat din punct de vedere al valorii, cat si al performantelor. Aceasta este peste adversara sa din toate punctele de vedere, asa ca agentiile de pariuri au toate motivele sa o dea ca favorita certa.

“Selecao” nu mai impresioneaza de ani buni in turneele mondiale. Din 2002, de cand castiga titlul suprem, aceasta nu a mai jucat vreo finala. In 2006, 2010 si 2014 s-a oprit de fiecare data in sferturi, doar in 2014 jucand in semifinale, unde pierdea cu Germania, in celebrul 7-1.

In urma cu un an insa, brazilienii si-au trecut in palmares un nou trofeu. Acestia au reusit sa se impuna la Copa America, dupa o pauza de 12 ani. Au iesit dintr-o grupa cu Bolivia, Venezuela si Peru, trecand apoi de Paraguay si Argentina, pentru ca in finala sa o invinga pe aceeasi Peru, adjudecandu-si astfel trofeul pentru a noua oara.

Bolivia

Este probabil cea mai slaba nationala din America de Sud, daca ne raportam atat la valoare, cat si la performante. Evident, fiind mult sub nivelul adversarei, bookmakerii o dau ca “victima” in aceasta disputa.

Din 1997, de cand atingeau finala la Copa America, bolivienii nu au mari reusit vreo performanta notabila. Acestia nu au jucat la vreun turneu mondial, in timp ce la Copa America, doar cu o singura exceptie, a iesit de fiecare data din faza grupelor.

In ultimii doi ani, reprezentativa Boliviei nu si-a trecut in cont decat o singura victorie. Aceasta s-a impus in ultima partida, contra lui Haiti, intrerupand o serie de opt infrangeri consecutive.

Pronostic

Brazilia este clar echipa mai buna, ce in mod normal se va impune fara emotii. Agentiile de pariuri ofera insa cote mici pentru un succes al sau, asa ca evitam sa pariem pe victoria acesteia. Asadar, vom lua in considerare un pariu pe goluri, pornind de la premisa ca se vor marca minim trei, insa nu mai mult de sase. Cota pentru varianta aleasa de noi este de 1.44 la Betano.

• Ponturi pariuri Brazilia vs Bolivia: 3-6 goluri -> cota 1.44