Ponturi pariuri Bosnia si Hertegovina vs Irlanda de Nord – Preliminarii EURO 2020

ponturi fotbal

Ponturi pariuri Bosnia si Hertegovina vs Irlanda de Nord este un meci din cadrul semifinalelor barajului de calificare la EURO 2020, acesta urmand sa se joace joi seara, cu incepere la ora 21:45, pe “Stadion Grbavica”.

Bosnia si Hertegovina

Este o nationala, care cel putin din punct de vedere al valorii, este peste nivelul adversarei. Asadar, agentiile de pariuri au toate motivele sa o dea ca favorita in aceasta confruntare.

Bosnia are in palmares o singura participare in turneele finale. Aceasta a jucat la mondialul din 2014, avand o sansa buna sa isi faca debutul si la EURO. In preliminarii a dezamagit, insa gratie parcursului bun din Liga Natiunilor, mai are o sansa la calificare prin baraj.

Reprezentativa Bosniei nu trece chiar printr-o perioada grozava. Aceasta a reusit o singura victorie in precedentele cinci jocuri, cu Liechtenstein. In cele mai recente partide, cele din Liga Natiunilor, este fara succes. Aceasta a remizat cu Italia in deplasare, pierzand cu Polonia acasa.

Irlanda de Nord

Este o nationala destul de modesta, din punct de vedere al valorii, sub nivelul adversarei sale. Aceasta are insa pretentii la calificare la fiecare turneu final posibil, jucand la EURO 2016, in timp ce la mondialul din 2018 a ajuns pana la baraj.

Oaspetii acestei confruntari, ca si adversarii lor, nu au reusit mare lucru in preliminarii. Ba mai mult, au dezamagit si in Liga Natiunilor, terminand ultimii intr-o gruap cu Bosnia si Austria. Datorita clasarii bune la finalul competitiei, au prins insa un loc la baraj.

In ultimlul meci, Irlanda de Nord a fost umilita pe teren propriu de Norvegia. Aceasta a pierdut cu 1-5, ajungand la patru partide consecutive fara succes.

Pronostic

Irlanda de Nord trece printr-o perioada nefasta, de care Bosnia, nationala mai buna, poate profita. Ne asteptam ca bosniacii sa abordeze partida cu ambitie maxima, bazandu-ne pe faptul ca doresc sa faca uitat esecul de la barajul pentru EURO 2016. Asadar, recomandam un pariu pe calificarea gazdelor, la o cota de 1.50.

• Ponturi pariuri Bosnia si Hertegovina vs Irlanda de Nord: calificare Bosnia -> cota 1.50