Ponturi pariuri Bordeaux vs Nimes – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi pariuri Bordeaux vs Nimes: marti, 3 decembrie, incepand cu ora 20:00, la Bordeaux, pe Matmut Atlantique, echipa locala joaca cu Nimes. Meciul face parte din runda cu numarul 16 din Ligue 1.

Bordeaux

In ultimele cinci meciuri Bordeaux a reusit sa scape fara sa piarda. In acest timp a bifat doua rezultate de egalitate identic, 1-1, cu Nice si Reims, cat si trei victorii, dar toate pe teren propriu. Clar joaca mai binea casa si tocmai datorita jocului acesta a reusit sa urce pe locul 5, cu 23 de puncte.

Sunt trei echipe care au acelasi numar de puncte, ea, Nantes si Montpellier, ele fiind despartite de golaveraj. Revenirea pe teren propriu se face in conditii aproape perfecte, fiind locul unde a castigat in precedentele doua intalniri. A fost un 2-0 cu Nantes, colega ei de clasament si un 2-1 cu Monaco.

Nimes

Aflata pe loc care duce in Ligue 2, Nimes a avut probleme evidente si in runda anterioara. Totusi, a facut cumva si a scos un punct din disputa pe care a avut-o contra celor de la Metz. Ripart a adus egalarea si scorul final a fost 1-1. S-a ajuns la opt meciuri consecutive jucate in Ligue 1, acolo unde a bifat patru remize si tot atatea infrangeri.

Faptul ca marti e pusa sa joace din nou in deplasare nu este deloc in avantajul ei. In cele opt asemenea dueluri nu a reusit sa se bucure de succes si numarul de goluri a lasat de dorit. Asta justifica penultimul loc pe care se afla, avand 12 puncte, tot atatea cate are si echipa de pe ultimul loc.

In cele trei meciuri directe pe care ele le-au avut de-a lungul a 20 de ani, este egalitate perfecta. Insa, in editia trecuta de campionat Nimes a luat patru puncte, dupa ce a inscris de cinci ori in cele doua meciuri. Astept sa vad lucrul acesta si de aceasta data, tinand cont ca sunt echipe care ies la joc. Insa, de data aceasta as miza pe succesul gazdelor. Bordeaux stiind bine ca in ultimul timp sa puna problema cand joaca pe Matmut Atlantique.

Ponturi pariuri Bordeaux vs Nimes: gazdele castiga, cota 1.85 la Unibet