Ponturi pariuri Blackburn vs Sheffield Wednesday – Championship

ponturi anglia

Ponturi pariuri Blackburn vs Sheffield Wednesday: sambata, de la ora 17:00, Ewood Park gazduieste Blackburn vs Sheffield Wednesday. Meciul face parte din runda cu numarul 15 din Championship.

Blackburn Rovers

A trecut ceva timp de cand Blackburn nu a mai castigat intr-un meci din campionat si trebuie pusa in garda. Ultima oara cand s-a intamplat lucrul acesta s-a intamplat in urma cu cinci saptamani. Pe 21 septembrie, aceasta trecea cu 2-1 de echipa la care evolueaza George Puscas, Reading, intr-o deplasare.

La sfarsitul saptamanii a evoluat din nou in deplasare, acolo unde a cedat cu 2-3, in jocul cu Preston North End. A fost pentru a sasea oara la rand nu castiga in meciuri din campionat si se vede lucrul asta in clasament. Rovers se afla pe 17, cu 15 puncte, cu trei lungimi peste prima echipa care se afla pe loc de retrogradare.

Sheffield Wednesday

Revenirea surprinzatoare din luna octombrie o aduce pe aceasta in fata, respectiv pe locul 5, cu 24 de puncte. Sunt trei lungimi intre Sheffield Wednesday si prima clasata, ceea ce se poate anula dupa aceasta etapa. In runda anterioara a trecut testul maturitatii, dupa ce a terminat 0-0 cu Leeds United, intr-un meci extrem de greu.

Dupa patru meciuri consecutive incheiate pozitiv, Sheffield Wednesday pare sa fie o formatie pragmatica. Ea  contraataca cu una dintre cele mai bune defensive, cu zece goluri incasate pana in momentul de fata. Este un numar destul de mic.

Faptul ca se joaca cu Blackburn in rolul echipei gazda este un punct de plecare. Asta inseamna ca Wednesday este multumita si cu un punct. De astfel, cred ca intreaga strategie propusa pentru acest meci, o sa fie formata de asa maniera. Drept urmare, va recomand sa pariati ca oaspetii nu vor pierde. Practica un fotbal decent, cred eu, suficient de bun cat sa se ridice peste cel al lui Blackburn Rovers.

Ponturi pariuri Blackburn vs Sheffield Wednesday: X2, cota 1.57 la Unibet