Ponturi pariuri Blackburn vs Birmingham – Championship

ponturi anglia

Ponturi pariuri Blackburn vs Birmingham: joi, 26 decembrie, de la ora 17;00, Blackburn Rovers si Birmingham vor fi rivale in runda a 24-a din Championship.

Championship, Anglia
26 decembrie 2019
Blackburn Rovers17:00Birmingham

Blackburn Rovers

Cu siguranta perioada pe care Blackburn o traverseaza in acest moment este cea mai buna din ultimele doua sezoane. Ea a ajuns la sapte runde consecutive fara esec, timp in care a inalnit si echipe bune. Este drept, totusi, ca ea a cedat atunci cand a evoluat in fata formatiilor care tind sa ocupe un loc fruntas.

Insa, in etapa anterioara a scos-o din nou la capat si a remizat cu Wigan. Adversarii au avut cateva ocazii de a inscris, dar fundasii lui Rovers au stiut cum sa respinga. Pana la urma important este ca nu a pierdut. Dupa o serie atat de buna de meciuri, Blackburn se afla pe 8, cu 35 de puncte, doua mai putine decat ultimul loc care duce in play-off.

  • Echipa probabila: Walton – Nyambe, Lenihan, Aderabioyo, Downing – Johnson, Travis – Armstrong, Holtby, Bennett – Graham

Birmingham

Trebuie sa ne uitam mult in jos cand o cautam pe Birmingham in clasamentul Championship. Ea ocupa locul 15, cu 28 de puncte si acelea obtinute dupa ce a muncit din greu. Insa, situatia actuala nu este una tocmai roza, iar ea este intr-o pozitie ingrata. In runda anterioara a evoluat cu Hull City, dupa o disputa in care nu a contat pe teren.

Invinsa in ultimele trei confruntari directe, Birmingham a ajuns sa aiba 11 infrangeri din cele 23 de partide. De aici si faptul ca mereu a stat in jumatatea inferioara a clasamentului sau cel mult la jumatate. Ramane o formatie accesibila, se vede asta si prin prisma acelui -10 din dreptul golaverajului.

  • Echipa probabila: Trueman – Colin, Bajrami, Dean, Pedersen – Crowley, Sunjic, Bellingham, Villalba – Gimenez, Jutkiewcz

Nivelul jocului impus de Blackburn este unul bun si cred eu, peste capacitatea maximului oferit de Birmingham. Drept urmare, am ales sa merg pe firesc situatiei si sa accept cota de favorita a echipeig azda. Pana la urma Rovers si-a aratat puterea, desi in tur a fost invinsa cu 1-0, dar acel meci s-a jucat la Birmingham.

Ponturi pariuri Blackburn vs Birmingham: gazdele castiga, cota 2.10 la Unibet