Ponturi pariuri Bielefeld vs Sandhausen – Zweite Bundesliga

ponturi germania

Ponturi pariuri Bielefeld vs Sandhausen: sambata, 23 noiembrie, de la ora 14:00, Bielefeld si Sandhausen vor fi adversare in runda a 14-a. Meciul se jaoca pe SchucoArena din Bielefeld.

Arminia Bielefeld

Cu un moral cat se poate de ridicat, Arminia Bielefeld a reusit in ultimele doua runde sa iasa cu capul sus. Aceasta a trecut cu 2-1 de Kiel, in cel mai recent meci acasa, iar cu 5-1 de modesta Nurnberg. Astfel, dupa 13 runde se poate lauda ca este lider in Zweite Bundesliga, ea are 28 de puncte, cu doua peste Hamburger SV, principala ei rivala.

De altfel, Bielefeld pana in momentul de fata a fost invinsa o singura data si atunci in conditii speciale. Se intampla in runda a 8-a, atunci cand evolua tot pe terenul propriu si pierdea cu 0-1 in fata lui VFB Stuttgart. Era un moment in care juca in zece oameni, Klos era atunci eliminat dupa o ora de stat pe teren.

Sandhausen

O echipa de teren propriu, Sandhausen se afla si ea in jumatatea superioada. Dupa 13 meciuri disputate deja din editia atuala, se afla pe locul 8, cu 17 puncte stranse. De asemenea, la fel ca adversara ei, in runda anterioara a reusit sa se bucure de succes. A fost un meci castigat in fata propriilor suporteri. 3-2 a fost scorul in fata lui Greuther Furth, dupa ce a fost condusa cu 1-0 si 2-1.

Aziz Bouhaddouz a fost omul care a adus toate punctele echipei sale in meciul din runda anterioara. Marocanul este cel mai bun marcator al celor de la Sandhausen, el a trimis mingea in plasa de patru ori.

In conditiile in care Bielefeld da doi dintre cei mai buni marcatori ai campionatului, e de asteptat sa inscrie din nou. Drept urmare, cred ca si avantajul de a juca pe teren propriu conteaza destul de mult. In consecinta, astept sa vad o mai mare dorinta de castig, care, la finalul meciului sa puna trei puncte in dreptul ei.

Ponturi pariuri Bielefeld vs Sandhausen: gazdele castiga, cota 1.70 la Betano