Ponturi pariuri Bielefeld vs Leverkusen – Bundesliga

Ponturi pariuri Bielefeld vs Leverkusen – Bundesliga
Ponturi pariuri Bielefeld vs Leverkusen – Bundesliga - sursa foto facebook

Ponturi pariuri Bielefeld vs Leverkusen – Bundesliga

Sambata, ora 16:30, pe  Schuco Arena din Bielefeld, Arminia va juca in compania lui Bayern Leverkusen. Meciul se disputa in etapa cu numarul 8 din Bundesliga.

Arminia Bielefeld

Revenita pe prima scena a fotbalului german dupa o absenta de opt ani, Arminia Bielefeld are o misiune foarte grea. Trebuie sa se salveze de la retrogradare, obiectiv care pare sa devina tot mai greu de indeplinit. In etapa anterioara a fost pur si simplu umilita de Union Berlin, pe terenul careia a evoluat si a pierdut cu 0-5.

Cu o singura victorie in cele sapte confruntari, Bielefeld se afla pe locul 15, cu 4 puncte. Are o singura lungime avans fata de ocupantele locurilor 17, respectiv 16. Insa, spre deosebire de toate aceste formatii ea vine dupa cinci infrangeri consecutiv, fiind echipa cea mai iesita din forma in ultimele cinci confruntari.

  • Echipa probabila: Ortega – Brunner, Pieper, Van der Hoorn, Lucoqui – Kunze, Prietl, Hartel – Doan, Soukou – Klos (c)

Bayer Leverkusen

Putine echipe din Germania se pot lauda cu un joc atat de bun precum cel al lui Bayern Leverkusen. Se vede lucrul acesta prin prisma clasamentului, ea ocupa locul 4, cu 15puncte, la egalitate cu ocupanta locului 3, Borussia Dortmund. Insa, spre deosebire de toate echipele din fata ei, inca se mentine neinvinsa.

Fotbalul bun nu il practic doar in campionat, unde a trecut cu 4-3 de Gladbach, intr-un meci disputat in runda anterioara si unde v-am recomandat un pariu castigator. A continuat sa evolueze la fel si in grupele Europa League, locul unde va evolua si joi,. Urmeaza cadupa jocul de la Bielefeld sa primeasca vizita israelitilor de la Hapoel Beer Sheva, in runda a 4-a a fazei grupelor Europa League.

  • Echipa probabila: Hradecky – L. Bender (c), S. Bender, Tapsoba, Sinkgraven – Wirtz, Baumgartlinger, Amiri – Bailey, Alario, Diaby

Leverkusen stie sa puna problema in meciurile contra echipelor inferioare ei, asa cum este si Arminia Bielefeld. Aspirinele stiu sa tina de minge, au una dintre cele mai bune posesii si pe asta ma voi axa cand aleg sa merg pe mana oaspetilor.  Mai mult, gazdele vin dupa cinci infrangeri consecutive, iar jocul lor nu da semne de imbunatatire.

Ponturi pariuri Bielefeld vs Leverkusen: victorie Bayer Leverkusen, cota 1.52 la Unibet