Ponturi pariuri Barrow vs AFC Fylde – National League

ponturi anglia

Ponturi pariuri Barrow vs AFC Fylde: joi, 26 decembrie 2019, de la ora 17:00, pe Holker Street, Barrow in Furness gazduieste Barrow vs AFC Fylde. Este un meci din a cincea liga valorica din fotbalul englez.

Barrow

In ziua meciului se implinesc fix doua luni de la ultimul esec suferit de Barrow in meciurile din campionat. Ea a reusit in urmatoarele sapte etape sa se ridice la un nivel superior. Drept urmare, pe langa faptul ca a dat gol de fiecare data, a pus in dreptul ei sase victorii si o remiza. In cel mai recent meci din National League a dispus cu 1-0 de Aldershot.

Nici nu trebuie sa ne mire rezultatele acestea bune. Barrow este lider, cu 47 de puncte, avand doua lungimi mai multe decat Yeovil, principala ei urmaritoare. Insa, are 24 de meciuri jucate, doua mai putine decat echipele de pe locurile 2 si 3.

AFC Fylde

Intr-un timp era una dintre abonatele la play-off, iar acum isi face griji pentru locul din National League. Se afla pe pozitia a 20-a, cu 29 de puncte, fiind la trei lungimi avans de primul loc care retrogradeaza.  Jocul a inceput si el sa reintre pe o panta descendenta, drept pentru care n-a castigat in precedentele trei dispute.

Au fost doua rezultate de egalitate si un esec. In cel mai recent meci jucat de AFC Fylde in National League, a fost egala lui Yeovil. Desi a intalnit echipa de pe locul al doilea, ea a remizat 2-2, asta dupa ce chiar a condus cu 2-0. Insa, a luat doua goluri intr-un singur minut si practic, a pierdut doua puncte.

Gazdele merita din plin statutul de favorite, cel putin daca ne luam dupa cifre. Poate ca vremea nu e cea mai prietenoasa pentru fotbal, dar astept sa vad cum Barrow lasa o impresie buna. Drept urmare, am ales sa merg pe mana gazdelor, de la care ma astept sa inscrie si sa se impuna usor.

Ponturi pariuri Barrow vs AFC Fylde: gazdele castiga, cota 2.05 la Unibet