Ponturi pariuri Austria vs Grecia – Amical

ponturi fotbal

Ponturi pariuri Austria vs Grecia este o partida amicala, programata sa se joace miercuri seara, cu incepere la ora 21:30, urmand sa se desfasoare pe “Worthersee Stadion”, unde ne asteptam ca formatia gazda sa faca o figura frumoasa.

Austria

Daca ne luam dupa valoare, dar si dupa performantele din ultimii ani, putem spune fara retineri ca este superioara, fapt pentru care si agentiile de pariuri o dau ca favorita in aceasta confruntare.

Austriecii au luat parte la ultimul EURO, reusind sa se califice si la cel din 2021. In preliminarii, acestia au terminat pe locul secund intr-o grupa cu Polonia, Macedonia de Nord, Slovenia, Israel si Letonia. La turneul final vor da piept cu Olanda, Ucraina si o echipa venita de la baraj.

Recent, nationala Austriei si-a inceput aventura in noua editie de Liga Natiunilor. Debutul a fost unul de bun augur, invingand Norvegia la ea acasa, castigand cu 1-2. A clacat insa in runda a doua, fiind invinsa de Romania cu 2-3, chiar pe teren propriu.

Grecia

Pentru microbistii mai tineri, probabil pare greu de crezut ca Grecia a cucerit europeanul in 2004. De atunci, aceasta a mai “cochetat” cu turneele finale, jucand la EURO, in 2008 si 2012, dar si la mondial, in 2010 si 2014.

In ultimii ani insa, aceasta a regresat considerabil, nemaiavand pretentiile de alta data. A dezamagit atat in ultima editie de Liga Natiunilor, cat si in preliminariile pentru EURO. Asadar, nu mai are nicio sansa la calificarea la turneul final, pregatindu-se deja pentru mondialul din 2022.

Reprezentativa Greciei vine dupa un succes obtinut in Kosovo, unde s-a impus cu 1-2, intr-o partida din Liga Natiunilor. Odata cu aceasta victorie a ajuns la o serie de cinci partide consecutive fara esec.

Pronostic

Grecia arata bine in ultima perioada, insa, ce-i drept, nici nu a infruntat adversare de calibru. Austria are de dat o replica dupa ultimul meci, iar de asemenea, are nevoie de un succes inainte de partidele din Liga Natiunilor cu Irlanda de Nord si Romania. Asadar, ne asteptam ca va da totul pe teren si se va impune, de aceea mizam pe un succes al sau.

• Ponturi pariuri Austria vs Grecia: gazdele castiga -> cota 1.83