Ponturi pariuri Atletico Madrid vs Leverkusen – Liga Campionilor

ponturi champions league

Ponturi pariuri Atletico Madrid vs Leverkusen: marți, 22/10/2019, de la ora 19:55, Atletico Madrid și Leverkusen se vor duela pe „Wanda Metropolitano”. Partida face parte din etapa cu numărul 3 din Grupa D, a Ligii Campionilor.

Atletico Madrid

Madrilenii au parte de continuate în acest sezon, iar în afară de accidentul Sociedad (0-2), în care au pierdut jucând în deplasare, au reusit să se redreseze. Astfel, după rezultatul de egalitate de la sfârșitul săptămânii, cu Valencia, Atletico Madrid a ajuns la șapte meciuri consecutive fără eșec. Aici se regăsesc și cele două partide din Grupa D, pe care le-a jucat în compania lui Juventus și Lokomotiv Moscova.

Cred că știți foarte bine și voi modalitatea prin care s-a calificat Atletico Madrid în grupele Champions League. Așa că, nu voi pune accentul pe asta. Însă, mă voi rezuma să spun că este neînvinsă în grupă. Ea are patru puncte, tot atâtea câte are si Juventus. Ele sunt favorite să se califice în optimi și după cum s-au desfășurat lucrurile se pare că așa o să fie. În prima etapă s-au duelat în meci direct și au dat-o la pace, 2-2 a fost atunci scorul. Ulterior s-a impus și cu 2-0 în Rusia, toate cele patru goluri au venit după pauză.

  • Echipă probabilă: Blak – Trippier, Gimenez, Flipe, Lodl – Koke, Partey, Nizguez, Lemar – Costa, Moraa

Info lot: Sime Vrsaljko, Joao Felix, Stefan Savic vor absenta din motive medicale

Bayer Leverkusen

Campionatul Germaniei pare să fie mai tare ca niciodată, iar victimă acestui lucru pare să fie chiar Leverkusen. Aceasta a pierdut cu 0-3 meciul pe care l-a susținut in weekend, în fața unei alte echipe care reprezintă Bundesliga în cupele europene. Astfel, Frankfurt vs Bayer Leverkusen s-a încheiat 3-0, iar aspirinele ajung la trei meciuri oficiale consecutive fără succes.

În tot acest timp au pierdut de două ori la scor de neprezentare, 0-3, la Torino si in weekend, cu Frankfurt. Mai mult decât atât, Leverkusen este singura echipă din Grupa D fără vreun punct acumulat. Se află pe ultimul loc, având un golaveraj de 1 cu 5.În afara eșecului cu Juventus, ea a mai pierdut și acasă, cu rușii de la Lokomotiv Moscova.

  • Echipă probabilă: Hradecky – Bender. Tah, Lars Bender, Wendell – Baumgartlinger, Demirbay – Ballarabi, Havertz, Amiri – Volland

Info lot: Leon Bailey, Mitchell Weiser, Charles Aranguiz si Daley Sinkgraven sunt accidentați.

Există viață și după Antoine Griezmann, iar Simeone știe bine lucrul acesta. Deși Atletico se află pe 4 în Spania, continuă să impresioneze defensiv, având cea mai bună apărare. Ăsta e genul de meci unde apărarea câștigă jocul și fix pe acest lucru am să mizez și vă recomand să o faceți la fel. Victoria gazdelor pare cel mai plauzibil rezultat și trei puncte se pot obține și cu un 1-0.

Ponturi pariuri Atletico Madrid vs Leverkusen: victorie Atletico Madrid, cotă 1.65 la Unibet