Ponturi pariuri ASU Poli vs U Craiova – Liga 2

Ponturi pariuri ASU Poli Timisoara vs U Craiova 1948 – Liga 2
Ponturi pariuri ASU Poli Timisoara vs U Craiova 1948 – Liga 2 - sursa foto: facebook

Ponturi pariuri ASU Poli vs U Craiova – Liga 2

Sambata, de la ora 12:00, la Timisoara, ASU Poli primeste vizita liderului Ligii a 2-a, U Craiova 1948, in runda cu numarul 11.

ASU Poli Timisoara

Prestatia banatenilor este una neasteptat de buna si poti sa vezi asta privind clasamentul actualizat, acolo unde stau pe podium. Alb-violetii ocupa pozitia a 3-a, cu 19 puncte, avand acelasi numar de puncte precum Metaloglobus, ocupanta locului al doilea. De asemenea, echipa este la doua lungimi in spatele de liderul la zi.

Un singur joc a pierdut ASU pana in acest moment si asta dupa deplasarea de la Miercurea Ciuc unde a terminat 0-2. De atunci au treecut doua etape, iar nivelul echipei este altul. In acest interval de timp a izbutit doua rezultate de egalitate si doua victorii. In toate aceste meciuri a reusit sa inscrie cel putin un gol.

U Craiova 1948

U Craiova este intr-o situatie delicata si asta dupa ce patronul Adrian Mititelu tocmai a fost condamnat. Chiar si asa, echipa ramane pe prima pozitie si este de asteptat ca jucatorii sa fie si mai motivati sa joace la capacitate maxima. Formatia craioveana este singura inca neinvinsa pana in acest moment al sezonului.

Dupa noua meciuri jucate, U Craiova 1948 ocupa prima pozitie, cu 21 de puncte. Se lauda cu un avans de doua lungimi fata de ocupantele locurilor 2 si 3, dar si un meci mai putin. Atacul este de departe cel mai bun dintre toate, iar defensiva s-a descurcat si ea pe masura unei echipe aflate pe locul 1.

Evolutia celor doua echipe este una placuta, dar este de asteptat ca acum sa vedem un joc demn de doua echipe aflate pe podium. ASU Poli a inceput si ea sa inscrie goluri meci de meci, aspect pe care l-am vazut si la olteni. Drept urmare, astept din partea celor doua ofensive sa iasa la rampa, sa ne ofere cel putin cate un gol de o parte si de cealalta.

Ponturi pariuri ASU Poli vs U Craiova: ambele marcheaza, cota 1.80 la Unibet