Ponturi Pariuri – Arzachena – Pontedera – Serie C – 23.03.2019

68

Sambata 23.03.2019, incepand cu ora 15:30, va avea loc duelul Arzachena – Pontedera, din cadrul rundei a 31-a a ligii a 3-a din Italia.

Arzachena se claseaza in acest moment pe pozitia a 16-a a clasamentului din Serie C (Grupa A), cu 24 de puncte acumulate dupa 30 de etape. Italianul A. Sanna este golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa puncteze de 7 ori pana in acest moment. Gazdele traversau o perioada destul de buna, cu 2 succese consecutive inregistrate in fata celor de la Olbia si Pro Patria, ambele cu scorul de 1-0. Mai apoi insa, pentru Arzachena a urmat o infrangere fara drept de apel in deplasarea de la Pro Vercelli, scor 4-0. Gazdele au pierdut doar una din ultimele 4 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 0-1 in fata celor de la Arezzo, in campionat.

De partea cealalta, Pontedera ocupa pozitia a 10-a a clasamentului ligii a 3-a din Italia, echipa reusind sa adune 39 de puncte in 30 de partide de campionat. Italianul C. Tommasini este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 7 goluri inscrise in campionat. Oaspetii au parte de evolutii alternante in campionat, cu 6 puncte acumulate in precedentele 5 etape. Dupa o infrangere cu 3-0 pe terenul celor de la Entella, Pontedera a reusit in ultima etapa sa se impuna pe teren propriu, 1-0 in fata celor de la Juventus U23. Oaspetii nu au reusit niciodata sa se impuna pe acest teren, intr-o partida oficiala.

Arzachena are parte de un sezon modest, iar echipa nu mai are sanse reale la un loc de promovare. De partea cealalta, Pontedera ocupa pozitia a 10-a inaintea acestei etape, ultima ce le faciliteaza un loc in play-off-ul de promovare. Lupta este una acerba pentru primele 10 locuri, asadar oaspetii nu isi mai pot permite pasi gresiti acum. O victorie e greu de obtinut in aceasta deplasare de catre Pontedera, insa ma astept sa plece acasa cu minim un punct. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul “DNB2”, la o cota de 1.72 oferita de cei de la Unibet.