Ponturi pariuri Arizona Coyotes vs Pittsburgh Penguins – NHL

ponturi hochei

Ponturi pariuri Arizona Coyotes vs Pittsburgh Penguins: luni dimineata, de la ora 01:00, pe Gila River Arena din Phoenix, Arizona infrunta Pittsburgh.

Arizona Coyotes

Dupa patru victorii consecutive, meciuri in care a dat cel putin trei goluri, acum vine dupa infrangeri. In precedentele doua meciuri nu a reusit sa inscrie si mai mult decat atat, a cedat la scor. S-a intamplat in doua deplasari destul de grele. Astfel, s-a vazut depasita cu 4-0 de Tampa Bay si 3-0 de Carolina Hurricanes.

Lucrul asta n-a afectat prea mult locul din clasament. Ea se afla pe locul 5 al Confeintei de Vest, cu 54 de puncte acumulate. Insa, a cazut pe locul al doilea in Divizia Pacific, acolo unde are o lungime in spatele lui Calgary Flames. Este si la egalitate de puncte cu Vegas Golden Knights, formatia de pe treapta a treia.

Pittsburgh Penguins

A treia in clasamentul Conferintei de Est, cu 59 de puncte, sunt sase lungimi intre ea si liderul la zi al acelei Conferinte. In Divizia Metropolitana este pe locul secund, cu aceea sdiferenta de puncte fata de liderul la zi. De asemenea, atacul este si el unul de fox, Penguins avand 150 de goluri inscrise. In asa fel si apararea este destul de buna, a doua din Divizie.

Ea trece si prin momente bune, cu atat mai mult dupa ce in runda anterioara s-a impus. A fost un duel care a intrat in prelungiri, unde a dispus cu 4-3 de Colorado Avalanche, tot intr-un meci din deplasare. A fost pentru a treia oara cand s-a bucurat de succes in ultimele patru meciuri pe care NHL le-a programat.

Sezonul acesta le-a mai adus o singura data fata in fata. 2-0 a fost scorul meciului acela, dar in favoarea celor de la Pittsburgh. Tot ei sunt cei care acum trec printr-o perioada ceva mai buna. Cred ca Penguins are tot ce ii trebuie sa obtina cel putin un egal in timpul regulamentar al acestui duel.

Ponturi pariuri Arizona Coyotes vs Pittsburgh Penguins: X2, cota 1.52 la Unibet