Ponturi pariuri Anglia vs Danemarca – Liga Natiunilor

Ponturi pariuri Anglia vs Danemarca este un duel din cadrul diviziei A din Liga Natiunilor, acesta contand pentru etapa a patra, urmand sa se joace miecuri seara, de la ora 21:45, pe “Wembley Stadium”.

Anglia

Este considerata favorita de agentiile de pariuri, ceea ce nu surprinde deloc, fiind totusi una dintre cele mai importante nationale ale planetei, care, din punct de vedere valoric, este mult peste adversara sa.

Nationala Albionului a impresionat la ultimele doua competitii la care a luat parte. A ajuns mai intai in semifinalele campionatului mondial din 2018, pentru ca un an mai tarziu sa ajunga si in semifinalele Ligii Natiunilor.

In actuala editie de Nations League, aceasta are de asemenea un parcurs bun. Se afla pe primul loc in grupa, peste Belgia, Danemarca si Islanda, cu sapte puncte. In ultima etapa a reusit o victorie cu Belgia, castigand cu 2-1, revenind dupa ce a fost condusa.

Danemarca

Nu este deloc o nationala rea, ba din contra, avand resursele necesare pentru a-si permite sa spere la performante. Aceasta nu se compara insa cu adversara sa, asa ca bookmakerii au toate motivele sa o dea ca outsidera in aceasta confruntare.

Danezii, ca si adversarii lor, au jucat la mondialul din 2018, ajungand pana in optimi. In Liga Natiunilor, editia anterioara, au castigat grupa, promovand in prima divizie. De asemenea, au obtinut la randul lor calificarea directa la EURO, unde vor intalni Belgia, Rusia si Finlanda.

Reprezentativa Danemarcei este a treia in grupa a doua din divizia A a acestei editii de Nations League. A inceput timid, cu o infrangere, pierzand cu Belgia. Au urmat apoi doua partide fara esec, remizand cu Anglia, invingand Islanda. In toate aceste partide a marcat de trei ori, primind doua goluri.

Pronostic

In tur, cele doua au remizat la scor alb, insa in aceasta disputa excludem acest deznodamant. Ne asteptam ca Anglia sa faca tot posibilul sa isi pastreze locul in fotoliul de lider al grupei. Asadar, mizam pe faptul ca va da totul pe teren si va obtine cele trei puncte. Pentru un succes al englezilor avem o cota foarte buna de 1.70 la agentia de pariuri online Betano.

• Ponturi pariuri Anglia vs Danemarca: gazdele castiga -> cota 1.70