Ponturi pariuri Amiens vs Strasbourg – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi pariuri Amiens vs Strasbourg: sambata, de la ora 21:00, Stade de la Licorne gazduieste Amiens vs Strasbourg, meci din runda cu numarul 14 din Ligue 1.

Amiens

Ultimul meci nu s-a incheiat tocmai cum a vrut ea. Totusi, 1-3 cu Rennes, pe teren adversar, era usor de asteptat, avand in vedere si statutul de outsider pe care l-a avut. A fost esecul care a intrerupt seria de sase meciuri pozitive consecutive in competitiile interne. Chiar si asa, ramane aproape de zona rosie, la doar cateva puncte.

Dupa 13 meciuri deja jucate in Ligue 1, Amiens se afla pe locul 15, cu 16 puncte, avand si -3 in dreptul golaverajului. Cele mai multe dintre puncte au venit cu ea jucand in postura de gazda. Pe Stade de la Licorne a reusit sa obtina trei victorii, un rezultat de egalitate, cat si doua infrangeri. Bordeaux (1-3) si Nantes (1-2) au fost cele care au invins-o jucand acasa.

Strasbourg

Succesul din cel mai recent meci jucat de ea in campionat trebuie sa o motiveze. 4-1 cu Nimes reprezinta cea mai categorica victorie bifata in stagiunea 2019/20. Pe de alta parte, faptul ca a evoluat pe teren propriu este de bun augur, avand in vedere ca se prezinta bine jucand acolo. Drept urmare, faptul ca nu este sub linia rosie, este un merit strict al meciurilor de acasa.

In aceste infruntari, Strasbourg a luat cele mai multe dintre puncte. Ea ocupa locul 16, cu 15 puncte, desi are una dintre cele mai timide ofensive. De asemenea, in deplasare este o echipa dezastruoasa, cu un singur punct bifat din 18 maxim posibile. Mai mult decat atat, ea nici macar nu a reusit sa inscrie in aceste dispute.

Asa cum arta cifrele lui Strasbourg din meciurile de pe teren strain e de asteptat sa nu iasa cu capul sus. Amiens nu este nici ea o echipa foarte buna, dar jucand acasa, are acel plus de care are nevoie. Am sa optez pentru un meci incheiat pozitiv de catre echipa gazda. A aratat ca stie sa joace un fotbal bun, poate prea bun pentru ce poate Racing.

Ponturi pariuri Amiens vs Strasbourg: 1X pauza – 1X final, cota 1.60 la Betano