Ponturi pariuri Alaves vs Athletic Bilbao – La Liga

ponturi spania

Ponturi pariuri Alaves vs Athletic Bilbao este o partida programata sa se joace duminica, in data de 4 octombrie, de la ora 15:00, urmand sa se desfasoare pe “Estadio Mendizorrotza”.

Alaves

Este o echipa modesta, care, de la revenirea in La Liga, nu a reusit sa impresioneze in vreun fel, aceasta jucand in fiecare sezon pentru a se mentine in prima divizie. Conform agentiilor de pariuri, porneste ca outsidera, cum era si normal de altfel.

“Gloriosii” au inceput cum nu se putea mai rau in actuala editie de campionat. Dupa patru partide disputate in La Liga, nu au obtinut decat un singur punct. Asadar, se gasesc pe ultima treapta a clasamentului.

Acestia au pierdut duelurile cu Real Betis, Granada si Villarreal, remizand in disputa cu Getafe. In toate aceste partide si-au trecut in cont doar doua reusite, primind cu patru goluri mai multe.

Athletic Bilbao

Este o echipa de traditie, care in fiecare sezon emite pretentii la locurile fruntase, de care, ce-i drept, nu s-a mai apropiat de ceva vreme. Este peste adversara sa, din punct de vedere valoric, asa ca nu este o surpriza faptul ca porneste ca favorita.

Gruparea basca a avut un parcurs destul de modest in sezonul precedent. Aceasta a terminat in zona mediana a clasamentului, pe treapta a 11-a, la mare distanta de locurile de Europa League.

Nici in acest inceput de campionat nu putem spune ca impresioneaza. Dupa trei partide disputate in La Liga, a obtinut doar trei puncte. S-a impus in duelul cu Eibar, pierzand insa cu Granada si Cadiz. In urma acestor partide a marcat doua goluri, primind de doua ori mai multe.

Pronostic

Bilbao este mai valoroasa, iar in aceasta partida, avand in vedere faptul ca infrunta o adversara modesta, ce traverseaza o perioada dificila, ne asteptam sa obtina minim un punct. Judecand dupa forma celor doua echipe, pare greu de crezut ca vom avea parte de spectacol. Asadar, anticipam un meci echilibrat, insa inclinam usor balanta spre oaspeti.

• Ponturi pariuri Alaves vs Athletic Bilbao: X2 si sub 3,5 goluri -> cota 1.53