Ponturi Pariuri – Ajax – PSV – Eredivisie – 31.03.2019

92
Ajax - Benfica

Duminica 31.03.2019, incepand cu ora 17:45, va avea loc duelul Ajax – PSV, din cadrul rundei a 27-a a primei ligi din Olanda.

Ajax se claseaza in acest moment pe pozitia a 2-a a clasamentului din Eredivisie, cu 62 de puncte acumulate dupa 26 de etape. Sarbul D. Tadic este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 19 ori pana in acest moment. Gazdele traversau o perioada excelenta, dupa acea victorie pe Santiago Bernabeu cu Real Madrid, scor 4-1. Acestia s-au impus mai apoi in campionat in fata celor de la Sittard (scor 4-0) si Zwolle (scor 2-1). Etapa trecuta insa, trupa din Amsterdam a clacat pe terenul celor de la Alkmaar, acolo unde a pierdut cu scorul de 1-0. Antrenorul gazdelor nu se poate baza astazi pe accidentatii C. Eiting si H. Bande.

De partea cealalta, PSV ocupa prima pozitie a clasamentului primei ligi din Olanda, echipa reusind sa adune 67 de puncte dupa 26 de partide de campionat. Olandezul L. de Jong este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 21 de goluri inscrise in campionat. Oaspetii au parte de evolutii foarte bune in ultima perioada, cu 3 succese consecutive inregistrate in campionat. Acestia s-au impus rand pe rand in fata celor de la Excelsior (scor 2-0), Breda (scor 2-0) si Venlo etapa trecuta, 1-0 in deplasare. M. Romero, R. Thomas si Y. Van Osch nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

Ajax – PSV reprezinta marele derby al Olandei, iar acesta vine intr-un moment de tensiune maxima. Oaspetii au un avans de 5 puncte fata de Ajax, cu doar 8 etape ramase pana la final. Se intalnesc cele mai bune ofensive din Eredivisie, cu cate 79 respectiv 88 de goluri inscrise in 26 de etape. Ambele practica un fotbal rapid, abunda de jucatori tehnici, iar spectacolul este garantat. E dificil de prezis o invingatoare in aceasta dupa-amiaza, insa optez pentru goluri, care sper eu sa fie minim 3 la numar. Acestea fiind spuse, recomandarea mea in aceasta seara este pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cota de 1.46 oferita de cei de la Unibet.