Ponturi pariuri AEK Larnaka vs Gent – Europa League

Ponturi pariuri AEK Larnaka vs Gent: joi, 8 august 2019, de la ora 18:30, pe “AEK Arena”, AEK Larnaka intalneste Gent, in prima mansa din turul III al Europa League.

sursa foto: digisport.ro

AEK Larnaka

Cotata la aproximativ 10 milioane de euro pe celebrul site transfermarkt, AEK Larnaka pleaca cu sansa a doua la calificare. Cota echipei cipriote este de 3.20 pentru o eventuala calificare, conform agentiei de pariuri Unibet. Este si foarte greu sa ataci o eventuala calificare. Nu atunci cand cel mai scump jucator al tau valoreaza 1.3 milioane de euro. Acesta este pretul lui Ivan Fiolic, jucator care a venit sub forma de imprumut de la o alta echipa din Belgia, Genk.

First League bate la usa, dar AEK Larnaka ramane cu cele patru meciuri oficiale, toate jucate in Europa League. A intrat in aventura aceasta a cupelor europene inca din primul tur preliminar. Cum in fata sa au stat adversari dintr-un fotbal modest, n-a avut vreo problema sa se impuna de fiecare data. Intai a evoluat cu moldovenii de la Petrocub, de care a trecut cu 2-0 la general (1-0 in tur, 1-0 in retur). In turul al doilea a avut o dubla mansa mult mai usoara, 7-0 la general. Adversara i-a fost Levski Sofia.

Gent

Moral foarte bun pentru calaul Viitorului antrenat de Gheorghe Hagi. Gent a reusit in ultimul meci oficial jucat, sa se impuna cu 6-1, acasa, in fata modestei Eupen. Este foarte adevarat ca meciul a avut loc in campionat, locul unde este neinvinsa pana acum. Dar, totusi, belgienii au un background pozitiv chiar si in aceasta editie.

Primul si singurul lor tur in care au fost angrenati in acest sezon de Europa League a avut loc cu FC Viitorul. Detinatoarea Cupei Romaniei a pierdut cu 7-4 la general, Gent reusind sa castige cu 6-3 in tur, pentru ca, apoi sa piarda cu 1-2 meciul de la Ovidiu. Belgienii vin cu mult curaj si in Cipru, ar fi rusinos sa fie scosi de o echipa care valoreaza cat cota de piata a lui Jonathan David.

Replica ambelor echipe in meciurile din Europa League a fost una buna. AEK Larnaka a reusit sa castige la zero toate cele patru intalniri pe care le-a avut. Si-a luat infuzia de moral necesara pentru adevarate meciuri tari, cum este cel de joi. De cealalta parte, Gent este o echipa care stie cum sa puna problema pe faza de atac. In conditiile astea, un eventual gol al oaspetilor pare sa stea in picioare si drept urmare, cred ca ar putea sa fie suficient pentru ca Gent sa nu piarda.

Ponturi pariuri AEK Larnaka vs Gent: X2 pauza / x2 final, cota 1.55 la Betano