Ponturi Pariuri – AEK Larnaca – Ludogorets – Europa League – 25.10.2018

AEK Larnaca - Ludogorets

AEK Larnaca – Ludogorets este un meci din grupa A din Europa League, care are primul fluier programat la ora 19:55, urmand sa se joace in Cipru, pe GSP Stadium.

◘ AEK Larnaca este una dintre cele mai bune echipe ale fotbalului din Cipru, care insa nu exceleaza la capitolul experienta europeana, in sezonul actual aflandu-se la doar a doua sa participare in Europa League, neavand evolutii grozave. Cipriotii sunt ultimii in grupa, nereusind sa stranga vreun punct pana acum, avand in vedere faptul ca au pierdut atat cu Zurich, cat si cu Bayer Leverkusen, contra carora au marcat doua goluri, primind cinci. In acest duel, pentru echipa lui Andoni Iraola ar putea juca un rol important faptul ca joaca pe teren propriu, acolo unde este foarte greu de invins, in cele sase partide disputate cu suporterii alaturi reusind cinci victorii, pierzand o singura data.

◘ Ludogorets este o echipa mult mai experimentata, care in ultimele sase sezoane a jucat de doua ori in Liga Campionilor si de trei ori in Europa League, atingand de trei ori si fazele superioare. Campioana Bulgariei nu se poate lauda nici ea cu evolutii bune in acest inceput de Europa League, avand in vedere faptul ca este fara puncte dupa cele doua etape, ca si adversara sa, pierzand cu Zurich si Leverkusen, in disputele cu acestea marcand de doua ori, primind patru goluri. Acestea au fost de altfel si singurele infrangeri din ultimele 16 partide disputate de echipa antrenata de Antoni Zdravkov, care a reusit in aceasta serie 12 victorii si doua remize.

Din punct de vedere al rezultatului final, meciul este greu de anticipat, insa ne asteptam ca spectacolul sa nu lipseasca in Cipru, iar golurile sa nu lipseasca, de aceea mizam pe faptul ca se va marca atat in prima repriza, cat si dupa pauza.