Ponturi pariuri Adelaide United vs Melbourne Victory – A-League

ponturi fotbal

Ponturi pariuri Adelaide United vs Melbourne Victory: sambata, de la ora 10:30, pe Coopers Stadium, Adelaide United si Melbourne Victory vor fi adversare. Ele fac se vor duela in runda cu numarul 7 din A-League.

Adelaide United

Primele doua runde jucate de ea in acest sezon au fost infrangeri, dar situatia pana la urma a revenit la normal. Astfel, Adelaide United a reusit in runda anterioara sa joace la un nivel acceptabil si drept urmare, s-a impus cu 3-1 in disputa cu Central Coast Mariners. S-a intamplat asta in deplasare, acolo unde nu a avut o problema sa domine autoritar adversarul.

De asemenea, precedentele trei runde au adus victorii pe linie in meciurile din A_League. Drept pentru care, Adelaide United a urcat pe locul 5, cu 9 puncte, la patru lungimi in spatele liderului. Are si un meci mai putin fata de Melbourne City, cea care este la conducere in acest moment. Mai mult, ea este si echipa care a castigat Cupa Australiei, asta dupa un duel cu aceeasi City, pe care a invins-o cu 4-0.

Melbourne Victory

Deloc convingatoare dupa acest inceput de sezon, Melbourne Victory se poate lauda cu un singur succes in ultimele cinci runde. In toate aceste dueluri a pus in dreptul ei patru puncte, in urma victoriei cu Brisbane Roar si a remizei cu Wellington Phoenix. Totusi, cel mai recent meci a avut loc in runda anterioara, in care ea a cedat cu 1-2 in dispuota cu Sydney FC.

Acela a fost al treilea meci la rand disputat in care nu a reusit sa castige. Astfel, dupa parcursul pe care l-a avut in cele opt dueluri, ea se afla pe locul 8, cu 5 puncte. Este o lungime care o desparte de echipa care se afla pe ultimul loc care duce in playoff.

Asa cum sunt lucrurile in momentul actual, Adelaide United isi merita din plin cota de favorita. Ea pleaca cu prima sansa conform cotelor caselor listate de agentiile de pariuri. Totodata, Adelaide United in meciurile directe de acasa a reusit sa se impuna. Cea mai recenta victorie a celor de la Victory pe Coopers Stadium a venit in urma cu aproape trei ani.

Ponturi pariuri Adelaide United vs Melbourne Victory: gazdele castiga, cota 1.89 la Unibet