Ponturi pariuri Adelaide United vs Melboune Victory – A-League

ponturi fotbal

Ponturi pariuri Adelaide United vs Melboune Victory: vineri dimineata, de la ora 10:30, pe Coopers Stadium, Adelaide infrunta Victory, in runda a 15-a din A-League.

Adelaide United

Pe locul 7 in campionatul Australiei, Adelaide vine acum dupa o perioada foarte slaba. Practic, este intr-o cadere de inexplicat. Astfel, in runda anterioara a fost invinsa cu 3-0 de catre Perth Glory. A fost si meciul in care a cazut in afara locurilor de play-off. Mai mult decat atat, a ajuns la patru infrangeri consecutive.

Se afla pe ocul 7, cu 15 puncte, la egalitate cu formatia de pe locul 6, ultimul care duce in play-off. Mai mult, are si -2 in dreptul golaverajului. Interesant este ca acasa a reusit sa adune mai multe puncte, respectiv noua dintre ele.

Melbourne Victory

La egalitate de puncte cu adversara ei, Victory are 15 puncte, dar un golaveraj putin mai bun. Si el negativ, -1, dar este mai bun in comparatie cu al rivalei. Si ea in runda anterioar a pierdut cu 2-3 in disputa cu Central Coast Mariners, intr-o deplasare destul de grea. A fost esecul care a pus capat seriei de trei meciuri la rand in care nu a pierdut.

Exista si o parte buna, Melbourne Victory a reusit sa inscrie de opt ori in ultimele trei etape. In acest timp s-au inscris mereu cel putin trei goluri in meciurile sale. Aceleasi cifre s-au inregistrat si in cele sase meciuri jucate in deplasare. In aceste infruntari a reusit sa obtina doua victorii si in alte patru meciuri a fost depasita.

Cert este ca joaca deschis, s-a vazut lucrul acesta si in turul clasamentului. Atunci a fost 3-1, Adelaide United a reusit sa-si arate suprematia. Tot ea este favorita si in momentul de fata, dar nu trece printr-o perioada favorabila. Tocmai din acest motiv este indicat sa mergem pe un meci cu goluri.

Ponturi pariuri Adelaide United vs Melboune Victory: peste 2,5 goluri, cota 1.56 la Unibet