Ponturi Omonia vs PSV – Europa League

Ponturi Omonia vs PSV
Ponturi Omonia vs PSV. Sursa foto: Facebook PSV

Ponturi Omonia vs PSV – Europa League

Joi seara, cu incepere la ora 22:00, PSV va face deplasarea in Cipru, pe terenul celor de la Omonia, intr-o partida din grupele Europa League, ce conteaza pentru etapa a doua.

Cotele de la 888 Sport pentru Omonia vs PSV

Omonia

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, porneste cu sansa a doua in aceasta confruntare, ceea ce nu surprinde deloc, urmand totusi sa dea piept cu o adversara superioara.

Cipriotii au inceput in acest sezon inca din primul tur al preliminariilor Ligii Campionilor. Au trecut pe rand de Ararat-Armenia, Legia Varsovia si Steaua Rosie Belgrad, pierzand insa in play-off cu Olympiakos.

Asadar, si-au asigurat calificarea in premiera in grupele unei competitii europene. Debutul in Europa League nu a fost unul rau pentru Omonia, remizand cu PAOK, in deplasare.

PSV

Este fara indoiala echipa mai buna, dispunand de un lot mai valoros, avand de asemenea si un mare plus de experienta. Asadar, casele de pariuri au toate motivele sa o dea ca favorita in aceasta confruntare.

Olandezii nu mai impresioneaza de o buna perioada in campionat, avand evolutii modeste si la nivel european. In prima etapa din grupele acestei editii de Europa League, acestia au clacat, pierzand acasa cu Granada, scor 1-2. Au pierdut apoi cu acelasi scor la Vitesse, intr-o partida de campionat.

Ponturi Omonia vs PSV

PSV nu trece prin cea mai buna forma, e drept, iar Omonia arata destul de bine, fiind o “nuca tare”. In ciuda acestui aspect insa, ne asteptam ca olandezii sa isi confirme statutul de favoriti si sa faca o figura frumoasa in aceasta disputa. Asadar, profitam de cota foarte buna de 2.05 oferita de 888 si mizam pe un succes al oaspetilor.

Ponturi Omonia vs PSV: oaspetii castiga -> cota 2.05

TOATE PONTURILE DIN EUROPA LEAGUE SUNT AICI