Ponturi NFL – Lista de recomandari pentru Week 7 din NFL – 20.10.2019

ponturi fotbal american

Ponturi NFL – Lista de recomandari pentru Week 7 din NFL – 20.10.2019

Saptamana trecuta am fost “on fire” prieteni si speram ca nimeni sa nu ne stinga demarajul prea curand. Am reusit atunci sa bifam 9/11 pronosticuri in total si 3/3 in ceea ce priveste specialele pe Carlos Hyde pe care le-am evidentiat. Sa vedem daca si saptamana aceasta vom fi la fel de eficienti si norocosi!

Stiu ca vor fi intrebari legate de transmisiuni TV in Romania, insa va anunt ca nici anul acesta nu vom vedea NFL live la noi in tara.

Lista de recomandari:
  • Majoritatea pariurilor din acest tabel le gasiti la orice casa de pariuri, insa eu am selectat la fiecare pronostic cota si linia cea mai buna. Va recomand sa faceti asta oricand si la orice sport, pentru ca doar asa puteti fi cu un pas in fata caselor de pariuri!
  • In incheiere, va sugerez sa urmariti la live desfasurarea evenimentelor si daca vreunul din pronosticurile care exista si-n optiunea live primeste o linie mai buna sau un handicap mai bun si va place cum decurge jocul in acest sens, nu ezitati sa profitati!
  • Daca saptamana trecuta “l-am simtit” foarte tare pe Carlos Hyde, astazi va spun sincer ca meciurile nu prea “vorbesc cu mine” si ma astept sa vedem destul de multe surprize in NFL. Se pariaza masiv in State pe handicapul unor favoriti precum 49ers, Bills, Patriots si din experienta mea, cand se intampla asta, cel putin una din ele nu acopera si cel mai probabil una chiar face o boacana.

Deschide cont acum la BETANO, unde oferta pe NFL este una excelenta si foarte bogata! Profita de 500 RON bonus pentru cont nou cu CLICK AICI!<<<

Multa bafta si pariati responsabil!