Ponturi NFL – Lista de recomandari pentru Week 5 din NFL si speciala zilei – 06.10.2019

ponturi fotbal american

Ponturi NFL – Lista de recomandari pentru Week 5 din NFL si speciala zilei – 06.10.2019

In Week 4, am fost foarte aproape sa bifam 6-2, dar cumva am aterizat pe 4-4 cu ghinion pe final la doua partide. Astazi incercam sa evitam astfel de evenimente si sa bifam cat mai multe pronosticuri din lista de recomandari pentru Week 5 din NFL!

Stiu ca vor fi intrebari legate de transmisiuni TV in Romania, insa va anunt ca nici anul acesta nu vom vedea NFL live la noi in tara.

Lista de recomandari:
  • Majoritatea pariurilor din acest tabel le gasiti la orice casa de pariuri, insa eu am selectat la fiecare pronostic cota si linia cea mai buna. Va recomand sa faceti asta oricand si la orice sport, pentru ca doar asa puteti fi cu un pas in fata caselor de pariuri!
  • In incheiere, va sugerez sa urmariti la live desfasurarea evenimentelor si daca vreunul din pronosticurile care exista si-n optiunea live primeste o linie mai buna sau un handicap mai bun si va place cum decurge jocul in acest sens, nu ezitati sa profitati!

Deschide cont acum la BETANO, unde oferta pe NFL este una excelenta si profita de 500 RON bonus!<<<

Ezekiel ElliottEzekiel Elliot:

  • Saptamana trecuta, Zeke s-a intalnit cu una din cele mai tari aparari din NFL si chiar si asa a reusit sa marcheze un eseu. Astazi acesta va da piept cu cei de la Green Bay Packers, care chiar daca si-au solidificat defensiva, au aratat dezastruos in ceea ce priveste apararea la running game.
  • “FEED ZEKE” va fi principala deviza astazi in Dallas. Deja in acest sezon Zeke are 3 TD’s si 2 partide cu peste 100 de yarzi la alergare, iar astazi Packers vor avea mult de munca. Baietii din Green Bay, au CEA MAI SLABA DEFENSIVA cand vine vorba de jocul la running, cu o medie de 142.3 yarzi cedati running back-urilor adversi.
  • Inafara de partida de debut vs Bears, acestia au incasat nu mai putin de 5 TD-uri de la aceasta pozitie si va garantez ca Elliot este cu minim o clasa peste ceilalti RB care au reusit sa marcheze impotriva celor de la Packers.

Ponturi NFL

La unele case de pariuri, cota pentru acest pariu este chiar sub 1.45, insa cei de la Unibet par a fi foarte generosi! Daca inca nu ai cont, deschide unul repede si profita si de 500 RON bonus!<<<

Multa bafta si pariati responsabil!