Ponturi NFL – Lista de recomandari pentru Week 13 din NFL – 01.12.2019

ponturi fotbal american

Ponturi NFL – Lista de recomandari pentru Week 13 din NFL – 01.12.2019

Joi seara de “Thanksgiving Day” am mizat pe un miracol si l-am primit inca de la pauza. A fost una din cele mai rapide speciale castigate vreodata in NFL si chiar m-am bucurat sa vad atat de multa lume castigand atunci. Astazi va urez un calduros “La multi ani” de 1 Decembrie si speram sa bifam o lista cat mai verde!

Stiu ca vor fi intrebari legate de transmisiuni TV in Romania, insa va anunt ca nici anul acesta nu vom vedea NFL live la noi in tara.

Ponturi NFL

Lista de recomandari:
  • Majoritatea pariurilor din acest tabel le gasiti la orice casa de pariuri, insa eu am selectat la fiecare pronostic cota si linia cea mai buna. Va recomand sa faceti asta oricand si la orice sport, pentru ca doar asa puteti fi cu un pas in fata caselor de pariuri!
  • In incheiere, va sugerez sa urmariti la live desfasurarea evenimentelor si daca vreunul din pronosticurile care exista si-n optiunea live primeste o linie mai buna sau un handicap mai bun si va place cum decurge jocul in acest sens, nu ezitati sa profitati!
  • Se incinge lupta pentru playoff baieti! In Week 13, unele echipe sunt fortate sa castige pentru a fi inca capabile de a-si gestiona destinul si a nu depinde de loteria rezultatelor – da Rams, despre voi vorbesc. O vad o saptamana buna pentru echipele ce au pierdut meciuri recente si care vor sa dovedeasca cate ceva.

Deschide cont acum la BETANO, unde oferta pe NFL este una excelenta, gasesti de asemenea si cele mai bune cote. Profita acum si de 500 RON bonus!<<<

Multa bafta si pariati responsabil!