Ponturi NFL – Lista de recomandari pentru Week 11 din NFL – 17.11.2019

ponturi fotbal american

Ponturi NFL – Lista de recomandari pentru Week 11 din NFL – 17.11.2019

Cu siguranta mi-a luat ceva, dar uite-ne din nou aici, cu o lista de recomandari pentru sezonul regulat din NFL. Mai avem ceva de tras pana la playoff, dar cu siguranta va anunt ca acea perioada va fi fara doar si poate incendiara.

Stiu ca vor fi intrebari legate de transmisiuni TV in Romania, insa va anunt ca nici anul acesta nu vom vedea NFL live la noi in tara.

Lista de recomandari:
  • Majoritatea pariurilor din acest tabel le gasiti la orice casa de pariuri, insa eu am selectat la fiecare pronostic cota si linia cea mai buna. Va recomand sa faceti asta oricand si la orice sport, pentru ca doar asa puteti fi cu un pas in fata caselor de pariuri!
  • In incheiere, va sugerez sa urmariti la live desfasurarea evenimentelor si daca vreunul din pronosticurile care exista si-n optiunea live primeste o linie mai buna sau un handicap mai bun si va place cum decurge jocul in acest sens, nu ezitati sa profitati!

Deschide cont acum la BETANO, unde oferta pe NFL este una excelenta, gasesti de asemenea si cele mai bune cote. Profita acum si de 500 RON bonus!<<<

Multa bafta si pariati responsabil!