Ponturi NFL – Incepe nebunia de peste ocean cu Week 1 din NFL – 08.09.2019

925
Ponturi NFL

Ponturi NFL – Incepe nebunia de peste ocean cu Week 1 din NFL – 08.09.2019

Iubesc baschetul, am crescut cu fotbalul si tot timpul il voi avea in sange si merg pe stadion ori de cate ori am ocazia, vizionez Formula 1 in absolut fiecare weekend, indiferent de locatia in care ma aflu, insa daca exista un “sport suprem” pentru mine, acela este fotbalul american si nebunia din NFL!

Stiu ca vor fi intrebari legate de transmisiuni TV in Romania, insa va anunt ca nici anul acesta nu vom vedea NFL live la noi in tara.

Minnesota VikingsVikings vs FalconsAtlanta Falcons

Pronosticuri: 

 

Deschide cont acum la BETANO si profita de 500 RON bonus!<<<

New York JetsJets vs BillsBuffalo Bills& Jacksonville JaguarsJaguars vs ChiefsKansas City Chiefs

  • Sunt cateva echipe “cu potential” pe care de abia astept sa le vad la lucru in Week 1. Printre acestea se numara fara doar si poate si cei de la New York Jets, care cu Darnold si Le’Veon Bell la carma, s-ar putea sa fie un pericol destul de mare pentru orice echipa din NFL, in special pe teren propriu.
  • Nu sunt cel mai mare fan Patt Mahomes din cati exista, dar recunosc ca pustiul m-a impresionat maxim in primul sezon. Sa vedem daca Andy Reid si schemele sale de inceput de sezon vor da roade si astazi. Apararea Jags a demonstrat multe si cu Nick Foles la timona, e posibil sa faca surpriza, dar totusi tind sa merg pe una din principalele favorite la Super Bowl anul asta.
Pronosticuri: 

Deschide cont acum la BETANO si profita de 500 RON bonus!<<<

Alte recomandari de luat in calcul:

  • Cleveland Browns dupa sezoane in care toata lumea si-a batut joc de franciza lor iar fanii au fost batjocoriti de celelalte fanbase-uri in fel si chip, arata in sfarsit ca o echipa si multa lume ii vede chiar ajungand in playoff anul acesta. Ma astept la un prim pas bun in fata fanilor proprii si cine stie unde pot ajunge de aici!

Multa bafta si pariati responsabil!