Ponturi NBA Playoffs – Reusesc Lillard si McCollum sa puna probleme in Oracle? – 16.05.2019

235
NBA Playoffs

Ponturi NBA Playoffs – Reusesc Lillard si McCollum sa puna probleme in Oracle? – 16.05.2019

Am fost foarte aproape ca pariul antepost din seria Bucks – Raptors sa ne iasa chiar de seara trecuta. Din pacate pentru Raptors, oboseala si-a spus in sfertul 4 cuvantul, cand Kyle Lowry este singurul jucator ce a reusit sa marcheze vreun Field Goal pentru echipa sa.

Meciul 2 dintre Golden State Warriors si Portland Trail Blazers va incepe de la 4:10 si se va disputa in Oracle Arena.

Pariaza 50 RON pe finalele NBA si primesti 25 RON FULLBET

Golden State WarriorsGolden State Warriors (1-0) Portland Trail BlazersPortland Trail Blazers

  • In primul rand, sa apasam pe frana baieti! Daca Warriors au reusit sa “defileze” in Game 1 asta nu inseamna ca urmeaza sa vedem o victorie cu 4-0, asa cum foarte multa lume deja prezice. Blazers fara doar si poate resimt oboseala dupa o serie terminata in Game 7 impotriva celor de la Denver Nuggets (si deplasarile au avut un cuvant important de spus) si este posibil sa le vedem adevarata fata de abia in Game 3.
  • Antrenorul celor din Portland, Terry Stotts, a incercat mai multe strategii de aparare la Stephen Curry, insa se pare ca nu i-a prea iesit niciuna. Nu poti sa tii nici jucatorii inalti prea mult pe teren impotriva celor de la Dubs, caci te vor pedepsi pe Fast Break si nu poti juca nici Small Ball ca si ei, caci ei sunt regii acestui joc de ani buni (a vazut si LeBron asta cand a incercat s-o joace in ultimele finale).
  • Blazers au totusi o “traditie” in anul acesta ca dupa o infrangere destul de serioasa in deplasare, meciul urmator sa revina in forma si cel putin sa tina scorul apropiat. Tocmai de aceea, ma astept sa vad un meci mai strans, in care Lillard & McCollum sa se trezeasca la realitate si sa uite de euforia ce i-a cuprins odata ajunsi in finala Conferintei de Vest.
Pronosticuri: 

PLASEAZA ACUM RECOMANDAREA DIN NBA >>>

Multa bafta si pariati responsabil!