Ponturi NBA Playoffs – Au sanse Toronto Raptors sa castige in Milwaukee? – 15.05.2019

NBA Playoffs

Ponturi NBA Playoffs – Au sanse Toronto Raptors sa castige in Milwaukee? – 15.05.2019

Aseara Warriors ne-au luat atat pe noi cat si pe cei de la Portland Trail Blazers prin surprindere si au produs o victorie fara prea mari emotii. Chiar sunt curios daca antrenorul celor de la Blazers va avea vreun raspuns pentru Game 2.

Meciul 1 dintre Milwaukee Bucks si Toronto Raptors va incepe de la 3:40 si se va disputa in Fiserv Forum din Milwaukee.

Pariaza 50 RON pe finalele NBA si primesti 25 RON FULLBET

Milwaukee BucksMilwaukee Bucks (0-0) Toronto RaptorsToronto Raptors

  • Milwaukee Bucks vin odihniti in acest Game 1 care deschide finala conferintei de Est din acest sezon de NBA. De partea cealalta insa, cei de la Toronto Raptors inca au pe retina aruncarea miraculoasa a lui Kawhi Leonard care i-a calificat in urma unui Game 7 care era foarte aproape sa intre in prelungiri, scorul la momentul aruncarii castigatoare fiind 90-90.
  • Nu suntem straini de urmatorul concept – echipa A este calificata de mai mult timp si asteapta urmatorul match-up. Apoi echipa B, care vine dupa un proaspat Game 6 sau Game 7, nu este deloc iesita din ritm si reuseste sa continue exact de unde a ramas, avand o intensitate mult mai mare decat echipa A. Este fie asta, fie un meci echilibrat, fie un blowout din partea celor de la Milwaukee Bucks.
  • Pe mine Kawhi Leonard m-a impresionat urias in acest playoff. Cifrele sale se compara doar cu cele istorice ale lui Michael Jordan intr-un playoff run in istoria NBA si nu stiu daca Giannis & co. il pot opri pe acest “robot baschetbalistic” intr-o serie de 4/7. In sezonul regulat, Bucks s-au impus 3-1 in cele 4 partide, insa Raptors au castigat cel mai proaspat duel din Fiserv Forum.
Pronosticuri: 
NBA Playoffs
Info suplimentar: Chiar cred in acest pronostic, insa va ofer si o extra sugestie. Se va putea paria pe acest lucru la Betano si dupa Game 1 (care cel mai probabil va fi castigat de Milwaukee din cauza prospetimii) iar atunci il veti putea plasa la o cota aproape de 1.80-1.90!

PLASEAZA ACUM RECOMANDAREA DIN NBA >>>

Multa bafta si pariati responsabil!