Ponturi NBA – Phoenix Suns cauta victoria in deplasare – 02.12.2019

ponturi baschet

Ponturi NBA – Phoenix Suns cauta victoria in deplasare – 02.12.2019

Am intrat in ultima luna din 2019 si de obicei aceasta perioada ne aduce o multime de partide interesante in NBA. Sa nu cumva sa uitati de lista meciurilor de NBA din Ajunul Craciunului, caci an de an cei care se ocupa de aceasta organizatie ne rasfata cu partide de calitate in acea perioada.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit (de verificat programul pe pagina de FB – “NBA la TelekomSport” insa in mare parte, transmisiunile sunt in perioada weekend-ului.

Ponturi NBA
Charlotte HornetsCharlotte Hornets – Phoenix SunsPhoenix Suns
  • Dupa un inceput furtunos de sezon, baietii lui Monty Williams de la Phoenix Suns s-au mai linistit sau “au fost linistiti” de lipsa unui adevarat centru sub panou. Suspendarea lui DeAndre Ayton mai dureaza aproximativ 2-3 saptamani, insa spre norocul lor, l-au recuperat pe Aaron Baynes, jucator ce a fost instrumental in opinia mea in seria lor de victorii din debutul sezonului.
  • Booker & co. sunt constienti ca trebuie sa se regrupeze rapid, pentru ca-i asteapta 4 meciuri in deplasare in urmatoarele 6 zile si cu siguranta vor sa inceapa aceasta serie cu o victorie impotriva modestei echipe din Hornets (care chiar si asa, a depasit asteptarile catorva “hateri” internauti).
  • Daca astazi nu juca Baynes, era un meci de toss-up si cotele erau mincionase, insa consider ca el este elementul perfect care leaga apararea celor de la Suns si care le ofera o libertate mult mai mare lui Booker si Ricky Rubio. De partea cealalta, eu inca sunt semi-convins ca Hornets o mai duc cateva saptamani si incep sa intre in “tanking mode”.

Multa bafta si pariati responsabil!