Ponturi NBA – Lista de recomandari pentru inceputul de weekend – 06.12.2019

ponturi baschet

Ponturi NBA – Lista de recomandari pentru inceputul de weekend – 06.12.2019

Nikola Jokic nu si-a aratat adevaratul potential in fata celor de la Los Angeles Lakers si Nuggets au avut de pierdut, la fel ca si noi. Am revenit ieri insa in forta cu cei de la Brighton, care ne-au scapat de vreo farama de emotie.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit (de verificat programul pe pagina de FB – “NBA la TelekomSport” insa in mare parte, transmisiunile sunt in perioada weekend-ului.

Ponturi NBA

Lista recomandari din NBA:

  •  Nu exista un pronostic care sa-mi placa in mod deosebit mai tare decat celelalte. Asta e pentru cei care ma vor intreba probabil – “totusi, in care ai cea mai mare incredere”. De obicei raspund la intrebarea aceasta, insa astazi chiar e zi grea in opinia mea, cu meciuri destul de incarcate si in care se pot intampla destul de multe lucruri.
  • Meciul principal al noptii pare sa fie Milwaukee Bucks vs Los Angeles Clippers, acolo unde bookmakerii ii dau mari favoriti pe baietii din Conferinta de Est. S-ar putea ca acea cota de 2.50+ sa fie una destul de tentanta, caci data trecuta cand aceste echipe s-au intalnit, Bucks au castigat greu, iar Clippers au fost fara Kawhi & Paul George.

Multa bafta si pariati responsabil!