Ponturi NBA – Lakers sunt favoriti in lista de recomandari din NBA – 17.11.2019

ponturi baschet

Ponturi NBA – Lakers sunt favoriti in lista de recomandari din NBA – 17.11.2019

Ultima saptamana n-a fost cea mai “blanda” cu noi, insa tocmai de aceea consider ca in cel mai scurt timp poate exista doar un upside. Pentru astazi in State, NBA-ul ia un loc in spate in ceea ce priveste audientele, deoarece avem Sunday Night Football, dar in opinia mea, tocmai in astfel de circumstante apar cele mai putine surprize si jucatorii joaca cu o nu asa de mare presiune asupra lor.

Vom vedea in scurt timp din nou cel mai tare spectacol baschetbalistic si cateva partide vor fi transmise si de Telekom Sport si posibil si Look.

Ponturi NBA

Lista de recomandari:
  • Nu am dorit sa evidentiez niciunul dintre aceste pronosticuri, deoarece cam toate imi plac in egala masura. Cele mai bune cote in cea mai mare parte le-am gasit la Betano si consider ei alaturi de Betfair sunt casele de pariuri cele mai de incredere si pe care ne putem baza cand vine vorba de NBA.
  • Hawks au fost umiliti aseara in Staples Center si astazi LeBron James si Anthony Davis s-ar putea sa vrea si ei o “bucata” din Trae Young & company. In Memphis ne asteapta un duel tare interesant intre Valanciunas si Jokic si ma astept sa vad destul de mult entuziasm din partea gazdelor.
  • Nu in ultimul rand, Magic trec printr-o perioada destul de buna, insa Wizards au aratat deja in repetate randuri ca nu sunt o echipa de neglijat. Bradley Beal are calibru de superstar fara doar si poate si in urmatorii ani consider ca va juca pentru o echipa ce se bate la titlu.

BETANO este casa de pariuri ce ne ofera de departe cea mai tare oferta de pariuri antepost NBA! Daca inca nu ai cont, CLICK aici si profita de 500 RON BONUS<<<

Multa bafta si pariati responsabil!