Ponturi NBA – Kawhi Leonard este OUT pentru la noapte + lista de recomandari – 06.11.2019

ponturi baschet

Ponturi NBA – Kawhi Leonard este OUT pentru la noapte + lista de recomandari – 06.11.2019

Luni am revenit cu dreptul in NBA si astazi speram ca “The Greek Freak” va reusi sa ne ajute din nou catre o seara verde. Incertitudinea lui Kawhi Leonard ne propulseaza catre o victorie a celor de la Milwaukee Bucks, a caror cota este in continua scadere.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit (de verificat programul pe pagina de FB – “NBA la TelekomSport” insa in mare parte, transmisiunile sunt in perioada weekend-ului.

Ponturi NBA
                                                          Sursa foto: ESPN.com
Los Angeles ClippersLos Angeles Clippers – Milwaukee BucksMilwaukee Bucks
  • Grabiti-va baieti, caci cota este in continua scadere! Mai tineti minte ultima data ce s-a intamplat intr-o situatie similara? Ei bine, eu da. Utah Jazz s-a distrat impotriva celor de la Los Angeles Clippers si s-au impus chiar si la handicap in momentul in care Kawhi Leonard a fost anuntat drept “menajat” in acea partida. Astazi situatia se repeta, si cei de la ESPN ne confirma faptul ca Leonard nu va juca in noaptea aceasta.
  • Forma extraordinara a lui Giannis Antetokounmpo am acoperit-o in articolul de luni, acolo unde am vorbit mai pe larg si despre calitatea celor de la Milwaukee Bucks de a termina fara probleme in Top 3 in Conferinta de Est. Va sugerez sa aruncati un ochi si pe acolo, pentru cei ce doresc mai multe informatii despre echipa.
  • Concluzia e una simpla. Fara Kawhi, ~30 de puncte din partea celor de la Clippers se evapora, iar Lou Williams deodata nu mai devine “elementul imprevizibil” care vine de pe banca si mai reduce din deficit sau largeste avantaje, ci principalul marcator pentru echipa lui Doc Rivers.

Pronostic:

BETANO ofera de departe cele mai ridicate cote de parirere cand vine vorba de NBA. Daca vrei sa joci pe puncte sau handicap, de regula cotele aici sunt cel putin cu 0.05 mai bune decat in orice alta parte! Profita acum si de 500 RON bonus, CLICK AICI<<<

Alte recomandari din NBA:

Multa bafta si pariati responsabil!