Ponturi NBA – Brandon Ingram are un sezon impresionant in New Orleans + lista de recomandari – 08.11.2019

ponturi baschet

Ponturi NBA – Brandon Ingram are un sezon impresionant in New Orleans + lista de recomandari – 08.11.2019

Milwaukee Bucks au rezolvat lucrurile pentru noi si ne-au ajutat sa bifam un nou pronostic pentru meciul noptii din NBA. De data aceasta, ne asteptam la un nou weekend cu meciuri interesante, in care sa incercam sa facem un profit cat mai frumos.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit (de verificat programul pe pagina de FB – “NBA la TelekomSport” insa in mare parte, transmisiunile sunt in perioada weekend-ului.

Ponturi NBA
                                                          Sursa foto: ESPN.com
Brandon IngramBrandon Ingram
  • “Washed up”, “Not a talent” si “No winning mentality”. Cam asta s-a aruncat catre Brandon Ingram cand era la Los Angeles Lakers si nu performa chiar la cei mai buni parametrii. Nu stiu cat de orb sa fii sa arunci astfel de comentarii catre un copil care este evident un talent, insa unul neslefuit. Ca si jump shot, se aseamana incredibil cu Kevin Durant si daca-si imbunatateste forta de patrundere, ar putea fi o bestie in urmatorii cativa ani in NBA.
  • Nu vreau sa-l laud prea mult, dar cum Zion Williamson e inca pe bara pentru New Orleans Pelicans, Brandon Ingram are parte de un sezon cat se poate de bun. Momentan are o medie de 25.9 puncte (al 11-lea cel mai bun din NBA), 7.1 recuperari si 4.3 pase decisive. Rar ni se dau linii pentru jucatori sub media lor din sezon si consider ca astazi trebuie sa profitam intr-un meci vs campioana en-titre NBA, in care cu siguranta va avea ceva de dovedit.

Pronostic: Brandon Ingram peste 32.5 puncte, recuperari, pase decisive

Ponturi NBA

BETANO ofera de departe cele mai ridicate cote de parirere cand vine vorba de NBA. Daca vrei sa joci pe puncte sau handicap, de regula cotele aici sunt cel putin cu 0.05 mai bune decat in orice alta parte! Profita acum si de 500 RON bonus, CLICK AICI<<<

Alte recomandari din NBA:

Multa bafta si pariati responsabil!