Ponturi NBA : Blazers @ Lakers – 28.12.2020

Portland vs Lakers tips
Ponturi NBA : Blazers @ Lakers - 28.12.2020 - 28.12.2020 - Poate Blazers sa ii puna probleme lui Lakers ?

Ponturi NBA : Blazers @ Lakers – 28.12.2020

Stiu ca americanii au un gram de nebunie suplimentar. Insa, sunt curios daca cineva ar fi putut prevedea ceea ce s-a intamplat aseara in LA. Mavericks a dat pur si simplu de pamant cu Clippers, 124-73 si noi am bifat un pronostic castigator fara mari emotii.

Astazi, in posibila absenta a lui Anthony Davis, se pot complica lucrurile pentru Lakers ?

LA Lakers tinteste un nou titlu

E un sezon lung. Totusi, fara doar si poate, Lakers este una din pretendentele reale la titlu. Campioana en-titre s-a intarit inaintea acestui sezon cu jucatori care sa fie un tot unitar in jurul lui LeBron. Astfel, jucatori precum Marc Gasol sau Dennis Schroder nu au facut din Lakers decat o echipa din ce in ce mai puternica.

Surprinzator sau nu au pierdut in primul meci din acest sezon, chiar impotriva lui Clippers, o infrangere care nu le-a convenit deloc fanilor lui Lakers. Apoi, au urmat victoriile clare cu Mavs si Timberwolves : 138-115 si 127-91. De notat ca Lakers a marcat 127 de puncte chiar si fara Davis pe teren care este improbabil pentru acest meci.

TrailBlazers ramane o echipa de top

Departe vremurile cand Conferinta de Est putea concura cu cea de Vest in ceea ce priveste competivitatea sau valoarea echipelor. Momentan, locul 8 din Vest poate sa bata oricand locul 1 sau 2 din Est pe cand invers nu prea vad cum s-ar putea intampla asta.

Spun asta pentru ca daca Blazers ar fi in Est, cu siguranta ar fi o echipa de Top 4. Asa, in Vest, lucrurile sunt mai complicate si obiectivul principal pentru cei din Portland ar fi o clasare in play-off.

Au o echipa talentata, cu Lillard si McCollum care oricand pot face diferenta. De asemenea, atunci cand Melo, Hood sau Kanter vin de pe banca, poti spune ca ai o rotatie suficient de buna incat sa pui probleme.

Lillard and McColum Portland
Ponturi NBA : Blazers @ Lakers – 28.12.2020 – Lillard si McColum pot face oricand diferenta

Concluzii

Exceptand primul meci, Lakers a aratat destul de solid. Cu sau fara Anthony Davis au avut meciuri in care au convins. Dau de un Blazers care vine dupa un meci pe teren propriu vs Rockets cu prelungiri. Astfel, cei din Portland sunt nevoiti sa joace la nici 24h un alt meci, in deplasare de aceasta data, la 1500 km distanta, tocmai in LA.

S-ar putea resimti o oarecare oboseala pentru Blazers. Nici nu ai timp sa dormi foarte bine, practic iesi din propria-ti sala si mai apoi te trezesti in LA sa joci contra lui LeBron & Co.

In speranta ca nu este unul din acele meciuri de sacrificiu pentru LAL, cred ca gazdele se pot impune aici fara prea mari probleme. Este un match-up care ii convine echipei din LA, echipa care a castigat 4 din ultimele 5 intalniri directe contra lui POR.

In concluzie, LAL – 2.5 la o cota de 1.72 la Betano suna destul de bine. Aceasta cota include si eventualele prelungiri.