Ponturi NBA antepost – Phoenix Suns au unul din cele mai tinere nuclee din NBA – 17.10.2019

ponturi baschet

Ponturi NBA antepost – Phoenix Suns au unul din cele mai tinere nuclee din NBA – 17.10.2019

AMR mai putin de o saptamana pana la startul efectiv a noului sezon de NBA si este pentru prima data in ~5 ani cand nu avem o favorita CLARA la castigarea titlului. Cu siguranta ne asteapta un an interesant si voi incerca sa va ofer cat mai multe pariuri antepost carora eu le dau sanse bune de reusita.

Vom vedea in scurt timp din nou cel mai tare spectacol baschetbalistic si cateva partide vor fi transmise si de Telekom Sport si posibil si Look.

Imagini pentru phoenix suns

Reusesc “pustii” de la Phoenix Suns sa faca vreo surpriza?

  • Cel mai batran jucator din lotul celor de la Phoenix Suns de anul acesta este Aron Baynes, cu 32 de ani. Dupa acesta, al doilea cel mai batran este coordonatorul de joc adus vara aceasta, Ricky Rubio (28 de ani), cel care a purtat-o pe Spania catre medalia de aur la Cupa Mondiala disputata in China, acolo unde Team USA s-a facut de ras oarecum.
  • Anul trecut, Phoenix Suns au fost “ciuca bataii” in Conferinta de Vest. In opinia mea, au luat-o mult prea devreme pe drumul tanking-ului. Anul acesta, cu un Devin Booker sanatos, cu un Ayton capabil sa joace mai multe pozitii si cu Saric si restul pustilor din lot, pe langa cei doi veterani mentionati in paragraful de mai sus, ii vad capabili sa puna destul de multe probleme oricarei echipe. Defensiv nu stau ei excelent, dar ofensiv exista talent cu carul.
  • Cota de la Betano este cea mai buna pentru acest pariu, majoritatea caselor de pariuri avand cota deja scazuta undeva intre 1.7 si 1.75!
Pronostic: Phoenix Suns peste 28.5 victorii in sezonul regulat

Ponturi NBA

Info: Pariul se gaseste in sectiunea Baschet -> Pariuri speciale echipa -> Total victorii sezon-regulat.

BETANO este casa de pariuri ce ne ofera de departe cea mai tare oferta de pariuri antepost NBA! Daca inca nu ai cont, CLICK aici si profita de 500 RON BONUS<<<

Multa bafta si pariati responsabil!