Ponturi NBA All-Star Weekend – Team USA arata mult mai solid pentru Rising Stars Game – 13.02.2020

Ponturi NBA All-Star Weekend – Team USA arata mult mai solid pentru Rising Stars Game – 13.02.2020

Ponturi NBA All-Star Weekend: – Acest weekend se anunta unul special in United Center din Chicago. Vor fi multe omagii aduse lui Kobe Bryant si s-ar putea sa vedem lucruri ce nu s-au mai vazut pana acum in istoria All-Star Weekend. Colegii mei au reusit un editorial fantastic care acopera tot ce trebuie sa stii despre All-Star Game si multe alte amanunte interesante despre acest weekend. Vezi articolul complet aici.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport vor transmite All-Star Weekend. Rising Stars Game va putea fi urmarit pe canalul TS1, de la 4:10 AM ora Romaniei.Ponturi NBA All-Star Weekend

NBA Risings Stars Game

  • Sa lamurim o treaba. Inafara de Doncic si poate SGA de la OKC, Team World nu are individualitati. Dincolo e greu sa gasim un jucator care nu este exploziv. Absolut toti din echipa aia sunt capabili sa aiba un meci de 30+ puncte, iar condusi din teren de Trae Young, Ja Morant ar trebui sa vedem o ploaie de aruncari de 3 puncte.
  • Nu in ultimul rand, factorul Zion e unul ce NU trebuie neglijat. Chiar daca a apucat sa joace doar 9 partide in NBA revenit dupa accidentare, a aratat ca este o adevarata bestie. Multi il reconsidera deja pentru titlul de Rookie of the Year si ma astept ca el sa aiba o performanta impresionanta in acest meci.

Ponturi NBA All-Star Weekend:

Multa bafta si pariati responsabil!