Ponturi Liga 3 : Mizam pe Dej si Tg Secuiesc – 14.11.2020

Dragos Militaru antrenor
Ponturi Liga 3 : Mizam pe Dej si Tg Secuiesc - Dragos Militaru este antrenorul momentului in Liga a 3-a

Ponturi Liga 3 : Mizam pe Dej si Tg Secuiesc

Salutari, meciurile din Liga a 3-a au fost tot timpul un real succes pe site-ul GNT Tips. Cu informatii clare, concrete, aceste meciuri au reusit de cele mai multe ori sa ne aduca profit.

Suntem in prima etapa a returului sezonului 2020/2021, ultima din acest an de altfle dupa care urmeaza o pauza de cateva luni. Aleg sa vorbesc despre doua meciuri extrem de interesante : Unirea Dej – Snatatea Cluj si KSE Tg Secuiesc vs Corona Brasov

Continua Unirea Dej parcursul perfect ?

Spuneam in repetate randuri ca trupa lui Dragos Militaru practica cel mai frumos fotbal din aceasta serie. Imi mentin afirmatia. Pe langa aceasta afirmatie, pot spune ca sunt un grup extrem, extrem de unit. I-am vazut la Reghin, au fost condusi cu 1-0 insa au revenit. Desi au beneficiat de un autogol al reghinenilor si o grava eroare a lui Vlasa la golul 2, Unirea Dej a aratat pe tot parcursul meciului mai bine.

Sunt pe primul loc, un loc pe care il merita cu prisosinta. Primesc vizita altei echipe din judetul Cluj, Sanatatea. ” Virusii verzi ” continua sa se bazeze in continuare pe jucatori experimentati precum Comsin Tilinca sau Raul Ciupe. Desi nu au rupt gura targului vreodata in Liga a 3-a, i-am putut vedea de multe ori avansand in fazele superioare ale Cupei Romaniei.

Nu au un sezon stralucit, sunt in partea a doua a clasamentului si jocul sufera. Totusi, raman aceeasi echipa periculoasa care poate oricand sa marcheze gol(uri).

Probleme la Corona Brasov ?

PonTURI Liga 3
Ponturi Liga 3 : Mizam pe Dej si Tg Secuiesc – Probleme cu banii la Corona Brasov?

Corona Brasov, liderul seriei a 5-a, cu 23 de puncte, se deplaseaza pe terenul celor de la Tg Secuiesc pentru a incheia sezonul trecut pe primu loc. Totusi, problemele au inceput sa apara in latura administrativa pentru gruparea brasoveana. Dupa ce primarul Allen Coliban a spus intr-un fel sau altul ca cei de la Corona vor avea tot mai putin suport din partea Primariei, apele au inceput sa se agite in gruparea brasoveana.

Acest lucru se poate resimti inca din meciul de astazi. E greu sa castigi pe terenul celor de la KSE. Ba mai mult, faptul ca vin dupa 2 infrangeri consecutive ii va mobiliza si mai tare.

Faptul ca sunt probleme la Corona Brasov de administratie sau vestiar ii va ajuta pe cei de la Tg Secuiesc. Nu contest superioritatea Coronei pe plan sportiv insa sportul nu se rezuma doar la aceste lucruri.

Concluzii

La Dej ar trebui sa vedem goluri. Indiferent ca Dejul va marca minim 3 de una singura sau ca Sanatatea va marca gol(uri), sunt 2 echipe care au produs spectacol in fiecare meci in care s-au intalnit.

Faptul ca sunt probleme la Corona Brasov si ca Kids Tampa erau pe cale de doua ori sa-i egaleze in urma cu doar cateva zile, ma face sa cred ca Tg Secuiesc este capabila sa ii marcheze cel putn un gol echipei din Brasov.

Din pacate, pana sa scriu aceasta analiza, cei de la Betano au mutat linia la goluri pe Dej. Astfel, overul pe care vi-l recomand, il gasiti la Superbet la o cota de 1.50 ( Peste 2,5 goluri in meci ). In ceea ce priveste meciul de la Tg Secuiesc, puteti miza pe un gol marcat al gazdelor pentru o cota de 1.46, la Betano.