Ponturi hochei Vienna vs Fehervar – EBEL

ponturi hochei

Ponturi hochei Vienna vs Fehervar: miercuri, 1 ianuarie 2020, de la ora 18:30, pe Erste Bank Arena, Vienna o va infrunta pe Fehervar, in runda a 34-a.

Vienna

Misiune dusa cu brio la capat de Vienna in runda anterioara. Aceasta a reusit sa castige cu 5-0 in fata celor de la Znojmo, intr-o confruntare pe care a dominat-o autoritar. A fost a treia victorie consecutiva in care da de pamant cu adversarele intalnite. Astfel, in aceste infruntari, a inscris 21 de goluri si a primit unul singur.

Tototdata, Vienna ramane pe locul al doilea, cu 58 de puncte. Este si la trei lungimi in spatele formatiei de pe primul loc, Salzburg, pe care o va infrunta pe 10 ianuarie. Poate atunci o sa joace cu prima pozitie pe masa, de ea depinde ce se intampla pana acum. Urmeaza sa mai aiba alte patru jocuri intre timp.

Fehervar

Aflata pe locul al noualea, Fehervar se afla la borna 44 in dreptul punctelor acumulate. Are acelasi numar de puncte precum Graz, formatia din fata ei, dar cu un golaveraj mai slab. Este una dintre ecle cinci formatii care au luat peste 100 de goluri. Golaverajul sau este unul negativ, respectiv -14.

In runda anterioara a evoluat destul de curajos, dar in ciuda acestui lucru a pierdut. A fost 3-4 cu Linz, rezultat decis dupa prelungiri. 3-3 a fost scorul la finalul celor trei reprize, diferenta fiind facuta in minutul 2 al prelungirilor.

Au mai fost adversare de trei ori in sezonul 2019/20, partide care Vienna s-a impus in doua dintre ele. 6-1 a fost scorul in aceste doua dispute, iar in alta confruntare Fehervar a fost cea care s-a impus. De asemenea, cred ca deja este o diferenta semnificativa de forma si nivel, in favoarea gazdelor. Drept urmare, astept ca acestea sa faca scor si sa obtina un nou succes.

Ponturi hochei Vienna vs Fehervar: peste 5,5 goluri, cota 1.73 la Unibet