Ponturi hochei – Tampa Bay Lightning – Detroit Red Wings – NHL – 19.10.2018

Meci intresant in “Amalie Center”, de la ora 02:30, are loc Tampa Bay Lightning – Detroit Red Wings, joc ce face parte din cadrul NHL.

Tampa Bay Lightning este clar favorita acestui joc si pentru asta a avut nevoie sa joace la un nivel destul de ridicat pentru ca agentiile de pariuri sa-i acorde acest statut. A dovedit acest lucru si in ultimele doua meciuri a facut spectacol, jucand acasa, drept pentru care s-a impus cu un neverosimil 8-2 contra lui Columbus Blue Jackets, pentru ca in urma cu aproape 30 de ore sa dispuna cu 4-2 de o alta echipa, Carolina Hurricanes. Cuu toate astea, dupa patru meciuri jucate are sase puncte, dar in acelasi timp este si una dintre echipele din Est, cu cele mai bune aparari.

Nu-i o echipa cu jucatori care sa iasa din comun, pana acum Tyler Johnson a fost cel care a reusit sa faca asta, a dat trei goluri si alte doua pase de gol.

Detroit Red Wings continua sa fie o echipa care lasa de dorit, dupa sase meciuri are doua puncte si alea dupa remizele din timpul regulamentar, chiar daca acele dispute au fost pierdute dupa aia. La fel s-a intamplat si in deplasarea avuta in Canada cu Montreal Canadiens, acolo unde a cedat cu 3-7. A fost a doua infrangere la rand in care adversarii incearca sa asedieze poarta si sa reuseasca, Boston Bruins si Montreal au dat 15 goluri, ambele meciuri jucate de Red Wings au fost in deplasare. Patru dintre aceste rezultate au venit cu Detroit jucand in deplasare, acolo unde are clar o problema si cu golurile primite, luand in medie de 5.5 in fiecare meci.

Cu o aparare jalnica pentru o echipa din Conferinta de Est, astept sa vad din start un meci in care Tampa Bay sa inscrie de cel putin trei ori sau chiar patru, poate acelea sa fie singurele goluri. Totusi, cert este ca exista o diferenta susbtantiala intre aceste doua echipe, Detroit Red Wings fiind, alaturi de Florida, singurele care au pierdut toate meciurile de pana acum, cu mentiunea ca ea a jucat de doua ori mai multe meciuri decat adversara din subsolul clasamentului.