Ponturi hochei – Philadelphia Flyers – New Jersey Devils – NHL – 20.10.2018

Partida pe care NHL o are programata in calendarul sezonului 2018/2019 este si cea din “Wells Fargo Center”, acolo unde are loc Philadelphia Flyers – New Jersey Devils.

Philadelphia Flyers nu vine dupa o perioada deloc buna, a jucat trei partide pe care n-a reusit sa le castige in timpul regulamentar. Are o victorie, obtnuta in cel mai recent meci, jucat tot acasa, 6-5, contra Floridei Panthers. Nu acela a fost ultimul joc, Philly a jucat ieri contra lui Columbus Blue Jackets, acolo unde a suferit cea de-a patra infrangere a sezonului, a fost 3-6. Daca ramanem cu ceva dupa acest inceput de sezon, pot spune ca apararea lasa mult de dorit, avand a doua cea mai slaba defensiva, dupa cea a ultimei clasate. Din 31 de goluri, 14 au venit jucand acasa, in Wells Fargo Center a reusit sa stranga doua puncte din sase maxim posibile.

New Jersey Devils a suferit primul sau esec, a pierdut neasteptat de spectaculos meciul jucat contra lui Colorado Avalanche, 3-5. Un alt aspect interesant este ca sambata urmeaza sa evolueze pentru prima data in postura de echipa vizitatoare si asta se poate vedea prin prisma cotelor afisate de agentiile de pariuri, unde pleaca cu a doua sansa. Cu toate astea, cele doua puncte pierdute in acel duel nu au fost deloc suficiente pentru a o scoate din echipele aflate in prima jumatate. Devils ocupa locul 5, are opt puncte si patru de recuperat pentru a egalata echipa care se afla pe primul loc, darnu ar fi deloc greu sa faca asta, avand in vedere ca pana in prezent are cinci meciuri, pana si cu trei mai putine decat alte combatante din Conferinta de Est.

Nu cred ca New Jersey o sa reactioneze pozitiv dupa prima infrangere a sezonului, dar in acelasi timp nu prea vad o echipa capabila sa profite si de avantajul de a juca acasa, Philadelphia Flyers este clar intr-o scadere si ramane cu probleme defensive. Aici as vrea sa punctez si sa cred ca o echipa in ale caror meciuri de pana acum s-au inscris opt goluri, poate sa faca inca un meci suficient de spectaculos, cat sa ne iasa pariul.