Ponturi hochei Pelicans vs Assat – Liiga

ponturi hochei

Ponturi hochei Pelicans vs Assat: vineri, 3 ianuarie 2020, de la ora 18:30, pe Isku Areena, Pelicans si Assat se vor duela in prima liga a Finlandei.

Pelicans

Invingatoare in ultimul joc din anul trecut, Pelicans a fost mai buna in comparatie cu IFK Helsinki. 2-1 a fost scorul acelui joc, dar totul s-a decis in urma penalty-urilor. Atte Toivanen a fost cel care s-a remarcat, el aparand loviturile de penalitate ale adversarilor. De astfel, in ultimele zece meciuri din Liiga, o singura data a castigat in timpul regulamentar.

S-a intamplat ca Pelicans sa fie mai buna chiar decat Assat, in urma cu trei saptamani. 2-1 a fost atunci scorul, intr-o confruntare care s-a juca pe terenul adversarilor. Drept urmare, ea se afla pe locul 12, cu 35 de puncte. Sunt opt lungimi in spatele formatiei care se afla pe ultimul loc ce duce-n play-off.

Assat

Si ea a terminat la egalitate in ultimul meci din 2019. Insa, a pierdut in urma prelungirilor, deci meciul cu Ilves s-a incheiat 1-2. Asta desi a evoluat pe terennul propriu si a fost cea care  a avut mai multe ocazii. Pentru ea a fost a 20-a infrangere stagionala, spre deosebire de cele 14 pe care a reusit sa le castige.

Totodata, Assat se afla pe locul 9, cu 43 de puncte. Este la egalitate cu KalPa, echipa care se afla pe ultimele locuri de play-off. Insa, are si cel mai slab atac din aceasta liga, cu 67 de goluri inscrise. De aici si acel -22 din dreptul golaverajului, care reflecta cu adevarat realitatea dintre ea si echipele de al varf.

Echilibru, asta putem spune despre ultimele lor doua confruntari din 2019. De asemenea, asa cum am mentionat anterionat anterior, in cel mai recent joc direct Pelicans s-a impus cu 2-1. Cred ca din nou cele doua formatii vor incerca sa iasa neinvinse de pe teren. Insa, nu cred ca vor juca timid sau cel putin suficient cat sa puna mai mult accentul pe defensiva. Orice s-ar intampla, astept sa vedem cum ies la ramap si cum vor inscrie goluri.

Ponturi hochei Pelicans vs Assat: peste 4,5 goluri, cota 1.61 la Betano