Ponturi hochei pe gheata Novosibirsk vs St. Petersburg – KHL

ponturi hochei

Ponturi hochei pe gheata Novosibirsk vs St. Petersburg: vineri seara, de la ora 14:30, la Novosibirsk, pe Sibir Arena, echipa locala infrunta St. Petersburg.

Novosibirsk

In etapa trecuta a pierdut la scor, 0-5 a fost rezultatul meciului pe care l-a pierdut in disputa cu o echipa moscovita. Spartak i-a fost calaul si astfel, ea a suferit a 19-a infrangere stagionala din 39 de meciuri. Totodata, revenirea pe teren propriu nu se face tocmai in conditii foarte bune. Pe Sibir Arena a pierdut patru din ultimele cinci confruntari.

Novosibirsk se afla pe locul al saptelea in Conferinta de Est, cu 45 de puncte. Este la egalitate cu Magnitogorsk si Vladivostok, dar ea are cifre mai bune. Totodata, este si pe locul al treilea in Divizia Kharlamov, acolo unde este devansata de Ekaterinburg si Kazan, echipe care sunt in fata ei.

St. Petersburg

SKA a trecut cu bine peste esecul cu CSKA, venit in urma cu aproximativ zece zile. Au mai urmat doua confruntari, partide in care ea s-a prezentat timid, dar a reusit sa iasa cu brio. Astfel, a trecut cu 2-1 de Magnitogorsk, iar cu cateva zile in urma a dispus cu 6-2 de kazahii de la Barys  Nur-Sultan.

Ocupanta locului al doilea in Conferinta de Vest, St. Petersburg are 58 de puncte. Unul mai putin decat CSKA Moscova, principala favorita la castigarea titlului.De astfel, in Divizia Bobrov este lider incontestabil, acolo le depaseste pe Dynamo si Spartak Moscova. Are cinci puncte peste ocupanta locului al doilea.

Cifrele oaspetilor sunt mult mai bune si cred ca pana la urma un nou succes al lui SKA ar fi de asteptat. Drept urmare, voi miza pe acest lucru, asta si pentru ca pe Sibir Arena, gazdele au cifre slabe si sunt cat se poate de vulnerabile.

Ponturi hochei pe gheata Novosibirsk vs St. Petersburg: oaspetii castiga inclusiv in prelungiri, cota 1.46 la Unibet