Ponturi hochei pe gheata Munchen vs Ingolstadt – DEL

ponturi hochei

Ponturi hochei pe gheata Munchen vs Ingolstadt: joi, 26 decembrie, de la ora 20:00, pe Olympia Eishalle, Munchen si Ingolstadt vor fi rivale, in etapa a 31-a.

DEL Bundesliga, Germania
26 decembrie 2019
EHC Red Bull Munich20:00ERC Ingolstadt

Red Bull Munchen

Din nou pe o panta ascendenta, Munchen a ajuns deja la trei victorii consecutive. In runda anterioara a reusit sa practice un joc bun, suficient de solid pentru a castiga din nou. Drept urmare, scorul meciului de pe terenul lui Dusseldorf a fost 3-2. A fost o revenire de forta, dupa ce adversarii au condus cu 2-0.

Yasin Ehliz a dat lovitura de gratie cu doar cateva secunde inainte de finalul meciului. Germanul a ajuns la 12 goluri si tot atatea pase decisive in acest sezon. Gratiei reusitei sale, echipa a ajuns la borna 101 in acest sezon si continua sa fie lider detasat. Munchen are 69 de puncte, opt peste Straubing si noua peste Mannheim, echipele de pe locurile 2, respectiv 3.

Ingolstadt

Aflata si ea pe loc de play-off, sunt convins ca Ingolstadt nu vine sa faca fiuratie. Cu atat mai mult cand a reusit in runda anterioara sa treaca cu 4-2 de Schwenninger. A fost cea de-a patra victorie consecutiva pe care o reuseste in meciurile din campionat. SI ea a fost condusa cu 2-0, dar a castigat detasat ultimele doua reprize.

Pe locul 5, cu 49 de puncte, in eventualitatea unei victorii ar putea sa urce o pozitie. Totusi, nici un esec nu o face sa cada prea mult, daca adversarele se vor impune. Are deja un loc bine consolidat.

Sezonul asta a fost unul relativ nebun pentru Munchen. Aceasta a reusit sa castige o multime de meciuri in prima parte a turului, apoi a devenit ceva mai greu. Drept dovada ca in cea mai recenta infrunta cu Ingolstadt, in deplasare, a pierdut cu 6-4. De altfel, cele doua dispute directe din acest sezon au adus o ploaie de goluri. Cand Munchen a fost gazda, aceasta s-a impus cu 7-4.

Ponturi hochei pe gheata Munchen vs Ingolstadt: gazdele castiga, cota 1.50 la Unibet