Ponturi hochei pe gheata Laksands vs Brynas – SHL

ponturi hochei

Ponturi hochei pe gheata Laksands vs Brynas: sambata, de la ora 19:00, pe Tegera Arena din Leksands, echipa locala infrunta Brynas, in runda a 28-a. Este meci din SHL, prima liga de hochei pe gheata din Suedia.

Leksands

Prestata din ultimele patru meciuri a lasat de dorit. Cand se credea ca echipa poate da semne de revenire, a intervenit din nou aceasta cadere. Astfel, Leksands vine acum dupa patru infrangeri la rand, trei dintre ele au venit inca din timpul regulamentar. Insa, in runda anterioara a evoluat decent si meciul cu HV-71 s-a terminat 2-2. Pana la urma a avut ghinion la loteria penalty-urilor si a cedat cu 2-3.

A fost o runda in care a cazut pe ultimul loc, cu 24 de puncte. Are o singura lungime mai putin decat echipa din fata ei, Oskarshamn. Totodata, din sapte victorii pe care le-a bifat in intreg sezonul, cele mai multe au venit jucand acasa. Acolo si-a pus in cont cinci dintre ele si este locul unde a mai pierdut alte opt infruntari.

Brynas

Si Brynas se afla sub locurile care asigura prezenta in play-off. Totusi, ea ocupa pozitia a 11-a, cu 34 de puncte, la trei lungimi in spatele lui Vaxjo, care va merge in fazele superioare. Are si un golaveraj care lasa de dorit -21, ea avand una dintre celec mai slabe defensive, dar si cele mai timide ofensive.

Cu toate acestea, in etapa trecuta nu a reusit sa castige in fata celor de la Oskarshamn, pierzand in urma loviturilor de penalitate. A fost 3-4, asta dupa ce tabela a indicat 3-3 in timpul regulamentar. Un alt impediment este faptul ca urmeaza sa joace in deplasare. Acolo a castigat doua din ecle 14 meciuri disputate.

Cum cifrele lui Brynas din meciurile avute in deplasare si faptul ca in runda anterioara a invins-o echipa care atunci era pe ultimul loc, ma astept la orice. Si cand zic orice, inseamna ca voi miza pe succes formatiei gazda. Ea alearga sa iasa din zona rosie si pare destul de hotarata sa puna inca o victorie in dreptul ei.

Ponturi hochei pe gheata Laksands vs Brynas: gazdele vor castiga inclusiv in prelungiri, cota 1.79 la Unibet