Ponturi hochei pe gheata CSKA Moscova vs St. Petersburg – KHL

ponturi hochei

Ponturi hochei pe gheata CSKA Moscova vs St. Petersburg: luni, de la ora 18:30, CSKA Moscova si St. Petersburg se vor infrunta in derby-ul KHL.

CSKA Moscova

Detinatoarea en-titre a trofeului, CSKA Moscova este si acumf avorita la agentiile de pariuri. E si normal sa fie asa, avand in va evolueaza pe teren propriu si ca este intr-o situatie buna. Ea este lider in Conferinta de Vest, cu 47 de puncte, unul mai mult decat rivala ei. De asemenea, este lider si in Divizia Tarasov, unde are si mai mare avans, sase lungimi.

Echipa este si in revenire de forma, chiar in ultimele zile din noiembrie a reusit sa se impuna in doua deplasari. 3-2 a fost scorul cu Traktor Chelyabinsk, cat si 3-1 cu Magnitogorsk. Astfel, CSKA Moscova este echipa cu cele mai multe victorii, ea punand in dreptul ei 22 victorii din 32 de meciuri.

St. Petersburg

O vesnica urmaritoare a rivalei sale, St. Petersburg vine de pe locul al doilea al Conferintei de Vest, cu 46 de puncte. Insa, are si doua meciuri in plus jucate, asa ca in cazul unui esec ar putea sa se mareasca considerabil diferenta. Are o sansa buna, desi casele de pariuri o vad outsider. SKA a reusit in ultimele opt meciuri din KHL sa castige pe banda rulanta.

In cel mai recent duel, in chiar ultima zi din noiembrie, formatia din St. Petersburg a trecut cu 5-3 de Dinamo Riga, tot intr-o deplasare. A fost a patra partida la rand pe care o castiga inca din timpul regulamentar si in care da cel putin patru goluri.

Asa cum o arata si cifrele, rivalitatea dintre ele are mari sanse sa aduca echilibru din toate punctele de vedere. Astfel, numarul de goluri sa nu fie unul peste medie. De altfel, in 2019 s-au intalnit de noua ori, iar in opt dintre meciuri s-au dat cel mult patru goluri. Este un punct de reper important pentru mine, care va voi recomanda un pariu cu putine goluri.

Ponturi hochei pe gheata CSKA Moscova vs St. Petersburg: sub 4,5 goluri, cota 1.52 la Unibet