Ponturi hochei Neman Grodno vs Soligorsk – Extraleague

ponturi hochei

Ponturi hochei Neman Grodno vs Soligorsk: marti, de la ora 18:30, in Ledovyj Dvorec Sporta din Grodno, Neman intalneste Soligorsk. Este meciul decisiv al semifinalei campionatului de hochei din Belarus. Pentru moment este 3-3 la general, dar invingatoarea se califica in finala.

Neman Grodno

Mare surpriza in urma cu cateva zile, atunci cand Neman a reusit sa impinga semifinala in meciul decisiv. Totul a fost posibil dupa ce a dat lovitura in minutul 1 al prelungirilor. La finalul celor trei reprize a fost 1-1, cu Alexander Malyavko in rol de marcator pentru formatia din  Grodno. Finlandnezul Timo Hiltunen a fost cel care a inchis meciul dupa ce a inscris golul de aur.

Pe de-o parte nu ar fi surprinzator ca ea ar ajunge in finala. Este a doua echipa cu cele mai multe trofee castigate in hocheiul din Belarus. De sapte ori a reusit aceasta performanta, ultima oara in 2018, cand o invingea pe Yunost Minsk. Daca ea bate maine, atunci finala de atunci se va repeta, Yunost fiind deja calificata in ultimul act.

Soligorsk

Golul inscris devreme de Roman Krikunenko anunta un succes categoic al lui Soligorsk in meciul trecut. Asta echivala cu accederea in ultimul act, ceea ce facea sa ajunga acolo pentru prima data in ultimii ani. In sezonul trecut a terminat pe locul al treilea la general, asta dupa ce era eliminata din semifinala de aceeasi Neman Grodno.

In urma cu un an tot in decisiv s-au decis lucrurile, tot la Grodno. Sa fie oare coincindenta ce se intampla acum? Eu cred ca sunt de valoare apropiata, astfel nu se ducea meciul in decisiv. Este adevarat ca Soligorsk a pierdut de doua ori dupa ce meciul a intrat in prelungiri. Totusi, s-a intamplat asta mereu cu ea in rol de gazda.

Ponturi hochei Neman Grodno vs Soligorsk, un meci cat o finala

Meciul o sa fie foarte interesant si aici este de discutat daca Neman poate mentine jocul la un nivel ridicat pe toata perioada lui. Are nevoie sa faca asta pentru ca Soligorsk a avut aproape mereu initiativa si a dat primul gol. O singura data nu s-a intamplat asta, in chiar primul meci incheiat cu succesul lui Neman, scor 4-2. Voi miza acum pe un meci disputat si o cota pe masura. Asa cum am mentionat anterior, Soligorsk a fost echipa care aproape mereu a avut initiativa. Cu atat mai mult acum cand este meciul decisiv. Asadar, voi miza pe cel putin trei goluri inscrise de ea in meci.

Ponturi hochei Neman Grodno vs Soligorsk: oaspetii marcheaza peste 2,5 goluri, cota 2.25 la Betano