Ponturi hochei Nashville Predators vs Pittsburgh Penguins – NHL

ponturi hochei

Ponturi hochei Nashville Predators vs Pittsburgh Penguins: sambata, 28 decembrie, de la ora 03:00, Nashville Predators si Pittsburgh Penguins vor fi rivale.

Nashville Predators

Jocul bun pe care l-a facut Predators in ultimele meciuri au adus-o intr-o situatie buna. Ea s-a impus in patru din ultimele cinci confruntari. In cel mai recent meci, ea a profitat de statutul de gazda si s-a impus cu 3-2 in fata Arizonei Coyotes. A fost mereu la conducerea jocului, a fost 2-0 si 3-1 pentru ea.

Cu toate aceste cifre bune din ultimele jocuri, Nashville Predators se afla abia pe locul 9 in Conferinta de Vest, cu 42 de puncte. Are +10 in dreptul golaverajului, fiind si una dintre cele mai bune ofensive pe care le are o formatia in aceasta Conferinta. Ea este si in urmarirea colegelor sale din Divizia Centrala, unde e a 5-a. Are de recuperat doua lungimi distanta fata de ultimul loc care asigura calificarea in play-off.

Pittsburgh Penguins

Provenita din Conferinta de Est, Pittsburgh Penguins se afla pe locul 5, cu 46 de puncte. Este departe de prima clasata, dar chia si asa continua sa fie pe loc care duce in play-off. Asta pentru ca ocupa locul 4 in Divizia Metropolitana, acolo unde este la egaliate de puncte cu Carolina Hurricanes. Este batalia stransa pentru locurile alea, intre locul 2 si locul 5 sunt trei lungimi.

Totusi, in runda anterioara a pierdut cu 1-4 in confruntarea cu Vancouver Canucks. A fost un meci pe care l-a jucat in deplasare si unde s-a vazut clar acest lucru. Totodata, a pus capat seriei de patru victorii la rand pe care le avea, meciuri in care a depasit echipe bune.

Este pentru prima oara cand cele doua formatii s-au intalnit in meci direct, in sezonul 2019/20. Si totusi, meciul acesta duce spre un duel in care golurile trebuie sa vina. Atat Predators cat si Penguins sunt formatii recunoscute ca nu dau inapoi. Drept urmare, astept sa vad un festival de goluri.

Ponturi hochei Nashville Predators vs Pittsburgh Penguins: peste 5,5 goluri, cota 1.70 la Unibet