Ponturi hochei Munchen vs Krefeld – DEL

ponturi hochei

Ponturi hochei Munchen vs Krefeld: luni, 30 decembrie, de la ora 20:30, pe Olympia Eishalle, Red Bull Munchen si Krefeld se vor duela in etapa a 33-a. Meciul are loc in DEL, prima liga de hochei din Germania.

Red Bull Munchen

Favorita zilei in runda a 33-a din DEL, Munchen a reusit in runda anterioara sa obtina victoria. A fost pentru a cincea oara consecutiv cand ea reuseste sa-si depaseasca rivala. Atunci s-a impuos lejer,5 -1 pe terenul celor de la Nurnberg, demonstrand adevarata valoare dintre ele. Astfel, a egalat-o la numarul de goluri inscrise pe Straubing, devenind cea mai buna marcatore din DEL.

Inca lider in Germania, Munchen are 74 de puncte, unsprezece mai multe decat Straubing, principala ei urmaritoare. Totodata, avantajul de a juca acasa a fost aproape mereu atins. In 15 meciuri jucate pe Olympia Eishalle, Red Bull a pus in dreptul ei 12 victorii, doua infrangeri venite in prelungiri si o inrangere in timpul regulamentar.

Krekfeld

Aflata pe locurile neutre, Krefeld Penguins ocupa treapta a 12-a, cu 29 de puncte. Este departe de ultimul loc care duce in play-off si dupa cum pare, se anunta un obiectiv ratat de catre ea. Principala grija sa fie de a nu termina pe ultimul loc, trei lungimi fiind intre ea si iserlohn, lanterna rosie din DEL.

Pe de alta parte, Penguins in cel mai recent meci a fost net depasita. Wolfsburg a dispus de ea cu 5-1, in urma unei confruntari avute pe propriul teren. Nu a fost intamplator, ci Krefeld a suferit atunci al patrulea esec consecutiv in meciurile din campionat.

De doua ori s-au intalnit in acest sezon si de fiecare Krefeld Penguins a fost invinsa destul de usor. 2-1 si 8-5 a fost scorul in favoarea celor de la Red Bull Munchen. Intr-adevar, formatia gazda este net superioara si cred ca o sa se vada asta si pe terenul de joc. Drept urmare, la finalul meciului astept sa vedem un joc suficient de bun facut de gazde, care sa se impuna lejer.

Ponturi hochei Munchen vs Krefeld: gazdele castiga la handicap, cota 1.68 la Unibet