Ponturi hochei – Los Angeles Kings – New York Rangers – NHL – 28.10.2018

Oportunitatea de a vedea cum se descurca doua dintre cele mai slabe formatii din acest inceput de sezon, o putem avea duminica. De la ora 21:30, Los Angeles Kings – New York Rangers este meciul de unde speram sa scoatem profitul maxim.

Los Angeles Kings nu a mai avut de foarte mult timp o probleme cu jocul in atat de mare masura, cat acum sa vina dupa cea de-a sasea infrangere la rand. In ultimul duel a avut-o de partea cealalta pe Minnesota Wild, dar replica a fost una timida, scorul si el unul pe masura, 1-4. Cu 5 puncte, dintre care 3 obtinute jucand acasa, Kings se afla pe locul 15 in conferinta de Vest. Nefiind o echipa care sa inscrie foarte mult, asa cum este de asteptat, la capitolul goluri primite este lider, a luat cu nemiluita.

Alex Iafallo ar putea sa fie omul care sa participe cu brio la vreo reusita a californienilor. Acesta are sapte actiuni personale in tot atatea meciuri jucate: doua goluri si cinci pase.

Avem un duel al intre doua dintre cele mai slabe echipe, iar cea care reprezinta Est-ul vine din New York si este Rangers. Din nou s-a vazut depasita de situatie si a cedat cu 1-4 in fata lui Chicago Blackhawks, dupa ce a fost pusa mereu in postura de a evolua condusa fiind. Este o problema cand face asta, poate acesta este unul dintre motivele pentru care se afla pe locul 15, datorita celor sapte puncte. Are si cea mai slaba aparare din Conferinta, dar nu ne mira pentru ca este si formatia cu cea mai slaba aparare.

Are si Rangers un jucator in jurul caruia se concentreaza. Mika Zibanejad are noua actiuni personale. Cinci dintre ele sunt goluri si patru pase de gol

Cum este cazul un meci intre echipe relativ apropiate ca rezultate si nu as ezita sa pariez pe un meci cu goluri. Intr-adevar, nu marcheaza mult Los Angeles, dar cand in fata ei este echipa cu cea mai slaba aparare, cred ca o sa incerce sa isi imbunatateasca statistica.